Hvorfor skal du holde et babyshower, og hvordan gør du?

//

Hvorfor skal du holde et babyshower, og hvordan gør du?

Der er mange grunde til, at man bør overveje om man skal holde et babyshower for sin veninde, hvis hun er gravid. Det kan nemlig gøres til en helt speciel dag, hvor man viser hvor meget man holder af personen, samtidig med, at man giver personen en oplevelse for livet.

Hvis du skal arrangere et babyshower, så er der dog nogle ting, som du bør overveje i processen. Disse overvejelser hjælper vi dig på vej med i dette indlæg.

Hvem skal med

En af de første ting du skal overveje, inden du gør for meget ud af festen, det er hvem der skal med. Typisk så består et babyshower af kvinderne i vennegruppen og måske den gravides mor og svigermor. Der er dog nogle der gør det anderledes og vælger at invitere fyrene også.

Hvad du gør, er op til dig, men vi anbefaler, at du snakker med de andre om det – På den måde sikrer man, at man får det bedst mulige resultat.

Find en lokation

Et babyshower skal som udgangspunkt holdes hemmeligt for den kommende mor, derfor er det ikke så ligetil at arrangere det, så det bliver holdt hjemme hos hende. Vi anbefaler derfor, at man finder en lokation et andet sted, så man kan bruge tid på at pynte op med det flotte babyshower pynt der er købt til lejligheden.

Inden man bestiller pynt, så skal man dog overveje om der skal være et tema til festen. Skal det være blåt pynt, lyserødt, eller en hel anden farve? Pynten er en stor del af atmosfæren til festen, og derfor skal man gøre sig disse overvejelser så tidligt som muligt.

Hvilke aktiviteter skal der være til festen

Et babyshower er ikke et rigtigt babyshower medmindre der er nogle aktiviteter. En sjov aktivitet, som man kan gøre brug af, hvis man ikke har så mange idéer, det er ”gæt en baby”. Gæt en baby er en leg, hvor alle der deltager til festen skal tage et billede med af dem selv som baby. Ud fra disse billeder skal den kommende mor så gætte hvem der er hvem.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark