Hvordan finder jeg den bedste forsikring til min bil?

//

Det er de færreste, der jubler over at skulle betale forsikring på deres bil måned efter måned. Uanset om man som bilejer også tilvælger at kaskoforsikre bilen, kan man aldrig komme udenom de lovpligtige forsikringer, som følger med. Derfor findes der mange fordele i at finde de billigste forsikringer, som fortsat leverer kvalitet og sikkerhed. tjek en billig bilforsikring på forsikringsportalen og find din næste bilforsikring her. Du kan spare penge og få en endnu mere fordelagtig aftale i hus! 

Hvordan finder jeg en billig bilforsikring?

Det bedste råd du kan få, når du skal finde den billigste bilforsikring, der fortsat leverer kvalitet, er at sammenligne markedet. Udbuddet af forskellige forsikringer hos forskellige selskaber er stort. Det kan sommetider være svært at overskue. Derfor kan det være en god idé at indhente en række forskellige tilbud. Når du indhenter tilbud, får du den unikke mulighed for at sammenligne de forskellige bilforsikringer. Det du eksempelvis kan sammenligne er, hvad den månedlige pris er, og hvor meget din forsikring dækker. Ydermere kan du også kigge på, hvor høj eller lav selvrisikoen på bilforsikringen er. På denne måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at finde den bedste og samtidig også billigste bilforsikring. Det hele handler om at finde den løsning, der sørger for, at ens penge rækker længst. Det har nemlig vist sig, at der i Danmark er over 50 procent i forskel på den dyreste og på den billigste bilforsikring. Dette er dermed en god indikator på, at det er fordelagtigt at undersøge markedet for bilforsikringer nærmere. Uanset om det er første gang, du skal forsikre din bil – eller om du er erfaren på denne baggrund. Det kan altid betale sig at genoverveje sine muligheder og se, om man står bedre stillet andre steder. 

Kan det betale sig at sætte sin selvrisiko op på sin bilforsikring?

Mange forbrugere spørger ofte sig selv, hvad de skal sætte deres selvrisiko til. Mange kan både se fordele og ulemper i at sætte den for højt eller for lavt. Det kan dog ofte være en god idé at sætte selvrisikoen på sin bilforsikring op. Det skyldes, at hvis du kan køre skadefri over en længere periode vil ende med at tjene penge på dette. Det kan på den lange bane sikre, at du årligt vil spare op imod 1000 kroner

Hvilken dækning skal min bilforsikring have?

Du skal også overveje, hvor meget dækning din bilforsikring skal indeholde. Det kan eksempelvis være, at du ejer en ældre bil, hvor en kaskoforsikring ikke er nødvendig. Det kan være, at det bedre kan betale sig enten at spare op til reparationer eller at købe en ny bil. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark