Gå på skattejagt

//

Mange mennesker drømmer om at rejse rundt i verden og finde en skat. Men hvad med at tage på skattejagt derhjemme? Danmark er et fantastisk land at udforske med smukke strande, skove og bjerge. Her er nogle tips til begyndere:

Før du starter dit eventyr er det vigtigt, at du får det rigtige udstyr; sørg for at have de rigtige redskaber til den slags skattejagt, du vil gå på. Treasurehunter.dk har alt fra metaldetektorer, lygter og fiskeudstyr – alt sammen samlet på ét sted.

Til lands

Hvis du leder efter rav, fossiler eller metaller, er kysten et godt sted at starte. Strande er ofte dækket af skatte, der er blevet skyllet i land fra skibsforlis og andre ulykker. Hvis du er heldig, kan du måske endda finde et stykke dansk historie!

Til bunds

Hvis du gerne vil ned på havets bund, og tage på en såkaldt undervandsjagt, så er der også rig mulighed for at finde gamle skibstrykker, metaller og rav på havets bund. Du kan på Treasurehunter.dk finde vandtætte metalddektorer og UV-lygter, så du har de helt rette betingelser for at finde noget spændende.

Til himmel

For dem, der er interesseret i at jage stjerner, er der masser af parker med mørk himmel rundt om i landet. Her kan du finde et sted, hvor du kan stille dit teleskop op og bruge timer på at udforske universet. Uanset hvilken form for skattejagt du vælger, er Danmark et godt sted at starte! Find både teleskoper, mikroskoper og kikkerter på Treasurehunter.dk.

Til fod

Hvis du bare gerne vil ud opleve Danmarks smukke natur, så kan vi anbefale geocoaching. Her bruger du din telefon eller en seperat GPS til at finde små cacher/skatte, der er gemt i landskabet, og hver cache indeholder en logbog. Du kan tage på eventyr alene eller sammen med venner eller dine børn – det er op til dig!

Geocoaching er fantastisk, hvis du ønsker at udforske naturen på forskellige tidspunkter af året; ligesom du kan lede efter geocaches om sommeren og om vinteren finder du forskellige skatte. Om sommeren kan du finde insekter, blomster og bær, mens du om vinteren kan lede efter fyrrekogler, fjer og små legetøj

Uanset hvilken slags skattejagt du vælger at gå på, er Danmark et godt sted at starte! Køb dit udstyr på Treasurehunter.dk og blive klar til din næste skattejagt. Alle former for skattejagt er børnevenlige, som man kan tage sine børn med til, og lære dem om forskellige ting.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark