Forkæl dig selv med en skøn og afslappende massage

//

Føler du dig anspændt hver dag, og har du problemer med din krop? Så overvej at bestille tid hos en dygtig professionel massør regelmæssigt, der kan give dig en god massage, da din krop og dit sind uden tvivl vil takke dig for det.

Massage kan bruges til at berolige og afslappe dig

Hvis du ønsker at passe godt på dig selv og din krop, bør du overveje at få professionel massage regelmæssigt. En massage kan hjælpe din krop med at slappe af og løse eventuelle problemer, der har ligget og ulmet for længe.

Massage bør være en del af din regelmæssige rutine, uanset om du er stillesiddende eller aktiv. Begge dele kan resultere i overbelastning og ubehag.

Der findes mange massagesteder nu, men hvis du vil sikre dig, at du får en effektiv behandling, så book en tid hos Saga Massage i Lyngby, hvor alle deres massører er uddannede fysiurgiske massører og sportsmassører med stor erfaring.

Du kan få massage i de skønneste omgivelser eller endda hjemme i dit eget hus. Det er helt op til dig.

Massage behandling, der løser dine problemer

Jon, en af de dygtige fysiurgiske massører hos Saga Massage, har arbejdet med både private og sportsfolk i flere år. Han ved derfor, hvordan hun finder den rigtige massageteknik, der passer til den enkeltes behov:

“Jeg starter altid med at spørge, hvad personens problem er. Det kan være smerter i lænden, nakken eller skuldrene. Det kan også være hovedpine eller blot stress. Ud fra det skræddersyer jeg massagen til den enkelte.”

Jon sørger altid for at give sine kunder den bedst mulige service:

“Mit mål er altid at give en god behandling, der hjælper klienten til at få det bedre. På den måde kan de slappe af og glemme deres problemer for en stund.”

Saga Massage tilbyder både sportsmassage og firmamassage, men også fysiurgisk massage og den blide wellnessmassage. Der er noget for enhver smag, uanset om du ønsker at slappe af eller lindre spændinger.

Klik ind på deres website og læs mere om, hvad de har at tilbyde: www.sagamassage.dk

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark