Fordele og ulemper ved en udendørs swimmingpool kontra den indendørs

//

Er du ved at beslutte, hvilken type pool der er den rigtige for dig og din familie? Her er en nyttig artikel, der ser på fordele og ulemper ved en udendørs pool.

Fordelene ved en udendørs swimmingpool:

Swimmingpoolen kræver ikke så meget vedligeholdelse.

Fordi en udendørs swimmingpool ikke er indendørs, så kræver den ikke så meget vedligeholdelse. Det betyder, at du nemmere kan holde poolen ren og passe godt på vandet. Du skal dog dog stadig sørge for at give poolen et årligt maleri, hvis du vil undgå rust.

Swimmingpoolen er billigere i anskaffelse.

En anden fordel ved en udendørs pool er, at den er normalt billigere at købe end en indendørs pool. Det skyldes, at du ikke behøver at bekymre dig om installation og vedligeholdelse af poolen. Det er dog vigtigt at huske, at udendørs pools kan være dyrere at drive.

Svømmebassiner er mere behagelige om sommeren.

En af de bedste ting ved en udendørs pool er, at den som regel er mere behageligt om sommeren. Det skyldes, at poolen normalt er køligere end en indendørs pool, og at der er mere brise.

Ulemperne ved en udendørs pool:

Svømmebassiner kan være farlige om vinteren.

Nogle ulemper ved en udendørs pool er, at den kan være farlig om vinteren. Det skyldes, at vandet kan fryse og folk kan glide og komme til skade. – Derudover kan de også være særlig farlige i sommer højtiderne. Man skal ALTID være ompærksom på sine børn og gæster, når de bruger poolen. Derudover skal man også gøre poolen vinter klar, som kræver en vis proces. – Og hvis det ikke gøre rigtig kan det blive en dyr bekostning.

Svømmebassiner kræver mere plads.

En anden ulempe ved en udendørs pool er, at den kræver meget plads. Du skal derfor have en større have eller sted at placere poolen, hvortil man også skal tænke pool tilbehør og udtry ind, såsom liggestolene og evt bordsæt m.m.

Så hvad er bedst?

Der er ikke noget let svar, når det drejer sig om købet af en udendørs swimmingpool. Det afhænger i virkeligheden af din egen personlige mening og holdning. Har du plads til en udendørs pool, kan du se dig og din familie bruge den og er det en investering du er klar til at tag hånd og om vedligeholde på længere sigt? Der er mange overvejelser, der skal tænkes igennem, – og I sidste ende er det op til dig at beslutte, om en pool er det hele værd.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark