Få hjælp til at investere dine ure

//

Skal du investere i ure? Et ur er ikke bare et smykke der viser dig hvad klokken er. Afhængig af mærke er det faktisk muligt at du kan tjene penge på ure. Det er forskelligt hvilke ure der holder deres værdi, da det bl.a. også afhænger af udbud og efterspørgsel. Nogle ure forbliver populære og er dermed en god investering af foretage. Et Rolex ur er f.eks. et luksusmærke som vil være en sikker vinder at investere, da uret er tidsløst. Med en stor efterspørgsel samt en lav produktionsmængde af uret sikres du, at uret vil være populært på det danske marked. 

Velhavende kan godt lide at investere i ure 

Det er typisk velhavende danskere der vælger at investere dyre luksusure, da de netop har kapaciteten til at kunne eje luksusure som f.eks. Rolex. Har du fem Rolex ure derhjemme, kan det godt være en god handel for dig at investere dem, da de har en god minimumsværdi. Du er sikret at komme af med denne type ur, da de er populære både på det danske marked men også udenlandsk. Overvej om du har lyst til at kaste dig ud i investeringsverdenen indenfor ure, så du formentlig kan ende med en god investeringssum. 

Få hjælp til at investere 

Hvis du ikke selv har lyst til at finde de rette mennesker til at købe dine ure, så kan du finde en virksomhed der kan klare dette for dig. Der findes flere virksomheder der fungerer som bindeled mellem sælger og køber af ure. Disse virksomheder har de helt rette ressourcer i forhold til kundekartotek samt midlerne til at værdisætte dine ure. Det er en god ide at sammenligne et par virksomheder inden du vælger det firma, der skal stå for at sælge dine ure. Følg din mavefornemmelse så du er sikker på at træffe det rigtige valg. 

En god snak 

Inden du træffer beslutningen om at investere eller ej, så har du mulighed for at snakke med virksomheden om hvad der kan forventes af et investeringsforløb. På denne måde bliver der sat ord på værdien af investeringen samt om der allerede er potentielle købere. Derudover bliver der snakket om en tidshorisont i forhold til hvornår begge partere forventer at urene er blevet solgt. Hvis du kan acceptere de forskellige parameter, så gælder det bare om at få aftalen på plads.

Plej din formue korrekt

Selvom du har en større formue stående, så gælder det om at håndtere formuen på en fornuftig måde således, at værdien ikke bliver mindre med tiden. Derfor er det vigtigt at du sørger for Formuepleje, så du kan bevare din formue eller endda gøre noget for at den stiger. Det er netop her at investering i ure kommer i spil, da du kan være heldig at få en merværdi ud af dem. I stedet for at have ure du ikke bruger derhjemme, så kan du gøre noget for at øge værdien. 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark