Få gode idéer til jeres næste firmaarrangement

//

Har I brug for at ryste holdet sammen og styrke samarbejdet? Er der brug for at lære hinanden bedre at kende og få et stærkere sammenhold? Så kan du få gode ideer til firmaarrangement her. Der findes mange spændende muligheder for teambuilding og aktiviteter for små og større grupper – fra fysiske aktiviteter til aktiviteter, hvor man mest skal bruge hovedet. Uanset hvilken aktivitet I vælger til jeres næste firmaarrangement, handler det om at styrke samarbejdet og sammenholdet i en gruppe. Derudover er der altid masser af sjov og god stemning forbundet med et godt firmaarrangement. Få inspiration og flere gode ideer til firmaarrangement her. 

Sjove aktiviteter hvor alle kan være med

Tag jeres team med ud i naturen og hav det sjovt med forskellige lege. Det kan for eksempel være lerdueskydning, øksekast, segway kørsel og meget andet, hvor alle kan være med. Der vil altid være en teambuilding-ekspert til stede, som sætter spil og lege i gang.  Somme tider er nogle anderledes aktiviteter lige det, der skal til, for at ryste et team sammen og lære hinanden bedre at kende fra nogle nye sider.

Spil der styrker samarbejdet

En anden ide til firmaarrangement er at spille et spil, der kræver både koncentration og evnen til at koordinere og samarbejde i gruppen. Teambuilding-eksperter tilbyder flere forskellige spil som for eksempel at skulle bygge et tårn ved hjælp af få remedier, at skulle løse en gåde eller gennemføre et orienteringsløb ved brug af GPS. Ideer til firmaarrangement er utallige, og det eneste du skal sørge for er at få samlet holdet, så sørger teambuilding-eksperterne for resten.

Hold firmaarrangement i nye omgivelser

Saml dit team og tag på firmaarrangement i nye omgivelser. Det betyder meget at komme væk fra den arbejdspladsen, for så kan medarbejderne bedre være til stede i arrangementet og undgå at blive forstyrret af mails og telefonopkald. Tag et sted hen hvor I kan samles i unikke omgivelser og skab minder for livet. Nogle steder gør stort indtryk og giver medarbejderne noget at tale om. Det er den totale oplevelse, der er vigtig.

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark