Få det look du drømmer om

//

Efter en lang nedlukning er der endelig lys for enden af tunnelen, og landet ser ud til at åbne op igen inden længe. Det betyder flere fester og sociale sammenkomster med venner og bekendte, og det er igen tid til at dyrke det personlige look. Har du også været i vinterhi det sidste halvandet år, er der røget for mange pringles indenbords eller har coronabekymringerne sat spor i dit ansigt? Så fortvivl ikke! Hos Bloom Copenhagen kan du få kosmetiske behandlinger med respekt for dit naturlige look.

 

Uanset om det er en hårfjerning i armhulerne eller en fedtfrysning du står og mangler for at blive klar til den virkelige verden igen, så står Bloom Copenhagen klar til at hjælpe dig. Her får du ærlighed, integritet og faglige kompetencer på højeste plan. Tina Holten og Heidi Vandborg, som er kvinderne bag Bloom Copenhagen, har til sammen 18 års erfaring med kosmetiske laser- og injektionsbehandlinger. Du er dermed sikret kyndig behandling fra nogle af de mest erfarne på markedet, der altid vil arbejde for at du opnår det bedste og mest naturlige resultat.

 

Kom uønsket fedt til livs

Ønsker du at opnå permanent reduktion af dit overskydende fedt, kan Bloom Copenhagen tilbyde behandling af genstridige fedtdepoter med det evidensbaserede system Cooltech. Systemet bygger på en højeffektiv fedtfrysningsmetode, som anvendes til at nedkøle temperaturfølsomme fedtceller lagret lokalt på kroppen.

 

Gennem et kammer suges det lokaliserede fedtdepot ind med et vakuum, hvor fedtet nedkøles i 70 minutter med den specifikke temperatur, som får cellerne til at gå til grunde. Over en periode på tre måneder vil fedtcellerne nedbrydes og udskilles naturligt af kroppen selv. Behandlingen kan foretages alle steder på kroppen, hvor der er genstridigt lokaliserede fedtdepoter og gør ikke ondt.

 

Genskab hårvæksten

Det kan være en stor kosmetisk gene at lide af hårtab. Begge køn og alle aldre kan rammes af hårtab, og det kan skyldes alt fra stress til genetik. Hos Bloom Copenhagen kan du få hjælp til at bevare eller genskabe hårvæksten med en hairfiller behandling. Behandlingsforløbet strækker sig over 2-3 måneder og indebærer 4-7 behandlinger, der vil hjælpe din hårpragt på vej.

 

Der arbejdes udelukkende med kvalitetssikrede produkter hos Bloom Copenhagen, og behandlingen med Hairfillers udføres af dygtige og erfarne behandlere. Det gør ikke ondt at få Hairfillers, og du vil kunne se effekten ca. 8 uger efter første behandling, hvor nye hår vil vokse frem i de behandlede områder.

 

Tryg og sikker behandling

Ikke alle er åbne omkring deres kosmetiske utilfredsheder, og derfor kan du hos Bloom Copenhagen forvente at blive mødt med diskretion og i øjenhøjde. For mange kan det være hæmmende for selvværdet og det generelle velbefindende ikke at være hundrede procent tilfreds med sit udseende. Drivkraften hos Bloom Copenhagen er derfor at hjælpe flere til at have det godt med sig selv, både indvendigt og udvendigt, og du vil aldrig bare være en tilfældig kunde.

 

Alle klinikkens medarbejdere testes hver 3. dag, således at du altid kan føle dig tryg, når du besøger klinikken – også i disse genåbningstider.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark