Få de professionelles vurdering af Coinbase

//

Kryptomaten.dk har lavet en anmeldelse af kryptovaluta-børsen Coinbase. Så vil du gerne blive meget klogere på hvorfor Coinbase er så populær at der er over 4 millioner aktive brugere på siden? Så læs med her. Der er nemlig både fordel og ulemper ved Coinbase som så fint beskrives ned til detaljerne på nettet. Du kan læse mere om det her. Her kan du blive klogere på, om det er lige præcis denne kryptovaluta børs som du ønsker dig at anvende som online wallet og handelssted for dine investeringer. 

Brugervenlighed er en nødvendighed 

Når du er på udkig efter en kryptovaluta børs, hvor du kan gøre gode og fornuftige handler i forhold til at sælge eller købe, så er det nødvendigt at børsen er brugervenlig først og fremmest. Der er ingen fornøjelse i at skulle investere sine egne penge på en side, hvor man ikke helt kan finde rundt, eller på en side hvor det ikke virker helt klart hvad der er det rigtige at gøre. De mest populære online børser er også dem der rater højest på brugervenlighed og overskuelighed. Det skal være nemt for dig som invester at købe eller sælge eksempelvis kryptovaluta online, uden at skulle komme i tvivl. 

Coinbase stiller en stor sikkerhed 

Coinbase er lidt at sammenligne med en traditionel fysisk bank, i hvert tilfælde når det kommer til sikkerhed. Der er flere foranstaltninger som den amerikanske valuta børs har taget stilling til. Blandt andet ønsker de at have et højt sikkerhedsniveau. Faktisk er sikkerhedsniveauet så højt, at det netop kan sammenlignes med bankerne. Der er her flere trin af sikkerhedsgodkendelser og Coinbase er samtidig medlem af sikkerhedsprogrammerne AML (Anti Money Laundering) og KYC (Know Your Customer). Faktorer som for brugerne er vigtige aspekter at have med i valget om en online wallet eller opholdssted for investeringer. 

Din konto kan blive lukket ASAP 

Hvis du ønsker at anvende dine købte kryptovaluta andre steder online, så vil det blive sporet af Coinbase. Og det er her der er den helt store ulempe. Coinbase ønsker at opnå den størst mulige sikkerhed. Dette betyder også, at du ikke kan anvende kryptovaluta til at se porno, gamle eller lignende, så længe du handler på steder hvor der ikke findes det samme sikkerhedsniveau. Hvis det spores, kan du få lukket din konto meget hurtigt. Dine penge skal nok blive udbetalt helt automatisk, men du vil ikke længere kunne bruge Coinbase. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark