Du bliver hvad du har på

//

Klæder skaber folk, det er vi vidst alle klar over, men det er nok mere rigtigt end du regner med!

Det du tager på giver dig nemlig et self-image som du også ender med at udstråle. Det betyder at du bliver en seriøs business woman hvis du tager bukser og jakke på. Hopper du i den lille sorte, måske med et par selvsiddende strømper, så bliver du en sexy vamp. Har du hullede jeans på med en stram top, så bliver du bad ass bitch. Igen, du antager den rolle, som du klæder dig til. 

Det samme gælder når det kommer til dit lingeri. Hvilket også betyder det har en stor indflydelse på dit sexliv. Ikke alene vil kedeligt undertøj, nok også dræbe lysten lidt hos dig selv. Du føler dig ikke lækker, så kommer lysten heller ikke. Det vil nok også dræbe lysten hos ham. Men det er ikke kun i sengen at frækt lingeri har en virkning. Hvis du hopper i den slags under tøjet på arbejde, så vil også udstråle en anden selvsikkerhed. Du føler dig lækker udenpå og inden under. Ja så føler du dig bare ekstra lækker. Det er noget alle lægger mærke til. 

Dress with succes of få succes. 

Klæder du dig som var du på vej på date, så vil folk omkring dig ganske enkelt lægge mærke til det. Det gælder både kæresten, manden eller dem du løber forbi i supermarkedet. Klæd dig smukt, frækt, elegant eller cute og føl dig sådan. Den følelse bliver så en udstråling og den kan mænd lugte på kilometers afstand. 

Føler du derfor at du er blevet lidt usynlig. Så kan du starte med at gøre noget ved det i dit klædeskab. Viser du andre at du er lækker og smuk, så kommer du også i sidste ende til at føle dig netop sådan. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark