Drone – Den perfekte gave til manden/barnet

//

Det kan være en vanskelig opgave at stå for gaveindkøb til nutidens børn, som jo i mange tilfælde nærmest har alt hvad man kan forestille sig.

Hubshop.dk har muligvis løsningen!

Droner til børn er kommet i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Tidligere var droner ikke hvermandseje og den helt store tegnebog skulle frem for baglommen, hvis man havde taget en beslutning om at blive dronepilot. Særligt hvis dronen skulle være med kamera, kom prisen op i nærheden af spidsen på et andet flyvende fartøj, nemlig en jetjager.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Droner kan i dag anskaffes for et par hundrede kroner og opefter. Samtidig har dronerne været igennem en rivende udvikling, som blandt andet har betydet er det er meget lettere at komme igang med droneflyvning, end det tidligere har været. Dronerne er idag udstyret med følere, GPS, kameraer, gyroer og andet, som gør flyvning nemmere og mere sikker. Det betyder at selv en nybegynder eller et barn sagtens kan få en rigtig god oplevelse ved at starte på droneflyning.

Droner til børn

Hvis du er på udgik efter en drone til et barn, er der nogle ting du skal kigge efter.

Skal dronen udstyres med et kamera?
Det giver en ekstra dimension til flyvningen, hvis man kan skyde luftfoto undervejs, eller måske endda se billeder fra flyvningen på sin smartphone imens man flyver.

Indendørs eller udendørs?
Til et barn eller en nybegynder, kan det være godt at starte med en drone, som primært er bygget til indendørsflyvning. Disse droner kan også sagtens flyve udendørs, men der skal være helt vindstille.
Indendørs flyvning er nemmere og man riskere ikke at dronen flyver væk, hvis man mister kontrollen.

Tilbehør:
Sørg for at dronen leveres med mindst 1 ekstra sæt propeller. Det kan ikke undgås at propeller bliver skadet under flyvningen og det er så ærgerligt ikke at kunne flyve videre på grund af en mistet propel.
Overvej også en drone med såkaldte propelbeskyttere. Disse beskytter selvsagt propellerne og dronen, men også omgivelserne.
Overvej at købe et ekstra batteri eller 2. Det forlænger flyvetiden, som i forvejen ikke er på mere end 5-10 minutter på de små droner.

Hubshop.dk har et stort udvalg af droner og kan helt sikkert hjælpe dig på jagten efter det rigtige gaveemne.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark