De fedeste oplevelser for dig og dine venner

//

Leder du efter noget, som du kan lave med dine venner, som både er sjovt og som giver mulighed for at konkurrere lidt med hinanden? Vi har fundet de fedeste oplevelser, som du helt sikkert vil elske at opleve sammen med dine venner. Vi har fokusere på oplevelser, der lægger op til konkurrence, både internt og evt. med andre grupper, så I for alvor kan få pulsen lidt op og have det sjovt.

Gokarts

Gokarts er et populært valg, og det er der mange gode grunde til – hvem elsker ikke fart over feltet? Det er en fantastisk måde at konkurrere mod dine venner og for alvor finde ud af, hvem der er den bedste til at køre. Her er der nemlig meget at lære for at blive bedre og give vennerne baghjul. Hvis du vælger at køre gokart hos Vandel Gokart, så kan du se frem til traditionel banekørsel, men også 6 Hour Le Mans, hvor konkurrence indeholder både kørerskift, pitstop og timevis af race. Det er spænding, som ingen ende vil tage!

Paintball

Hvis du ikke er bange for en smule smerte og godt kan lide adrenalinkick og høj puls, så er paintball det perfekte valg. Paintball er sjovt, spændende og også udfordrende, og det er den perfekte måde at finde ud af, hvem der for alvor er i den bedste James Bond-form. Her får du alt udstyr og gode råd af dygtige instruktører, så du kan pløkke dine venner ned (med maling) – og fede baner, som er både udfordrende for fantasien og spændingen.

Lasergame

Er du til adrenalinkick og høj puls, men vil du gerne undgå at blive skudt på med maling, som kan efterlade mærker? Så er lasergame den perfekte oplevelse for dig. Det er nemlig ganske ufarligt og kræver ingen særlige forudsætninger. Det er dog utrolig sjovt og spændende og giver mulighed for at lægge strategier og giver en rigtig god fællesoplevelse. Det er også en god oplevelse for familier, da selv børnene kan være med.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark