De 9 bedste krystaller for sundhed og lykke

//

Mange mennesker bruger krystaller i deres daglige liv for at hjælpe dem med at føle sig mere jordet, glade og sunde. Og det bedste er, at de er billige, så du har ingen undskyldning for ikke at prøve dem af! I dette blogindlæg vil vi give dig en liste over 9 populære krystaller til sundhed og lykke. Hver krystal har sine egne fordele, som er anført nedenfor.

De 9 bedste krystaller til sundhed og lykke

1) Ametyst – Denne krystal er fantastisk til at åbne dit tredje øje chakra (som handler om intuition), fremme selvkærlighed, sænke stressniveauet (og dermed blodtrykket) og øge kreativiteten.

2) Clear Quartz – En kvartssten, der kan bruges på mange forskellige måder som f.eks en tryllestav eller et krystalgitter. Den er fantastisk til at rense andre krystaller og forstærke deres helbredende egenskaber.

3) Rosenkvarts – Dette er “kærlighedsstenen”, der fremmer både selvkærlighed og kærlighed til andre. Bare det at have den omkring dig kan hjælpe med at helbrede dit hjerte fra tidligere smerter/skyldfølelse og hjælpe dig med at komme videre i dit liv.

4) Citrin – Dette er den “glade sten”, der hjælper med at fjerne negativ energi, fremme kreativitet og bringe overflod ind i dit liv.

5) Selenit – Dette er en fantastisk sten at have i dit hjem eller på dit kontor, da den hjælper med at fjerne negativ energi og hjælper dig med at holde forbindelsen til din intuition.

6) Lapis Lazuli – En dybblå krystal, der siges at hjælpe med at låse op for vores indre sandheder og fremme selvbevidsthed. fortsat…

7) Tigerøje – En fantastisk krystal til mental klarhed, forbedring af hukommelsen og fremme af selvtillid.

8) Fluorit – Dette er en fantastisk krystal at have i dit hjem, da den hjælper med at rense luften for negativ energi fra elektronik eller andre miljømæssige faktorer.

9) Aventurin – Dette er en fantastisk sten til at fremme ro, glæde og generelt velvære.

Kan man stole på krystallernes evner?

Mange mennesker er skeptiske over for krystallernes kræfter, og om de rent faktisk virker eller ej. Men sandheden er, at det hele handler om personlige præferencer. Hvis du tror på, at krystaller har helbredende egenskaber, så vil de sandsynligvis virke for dig. Men hvis du er skeptisk over for dem, er der ingen skade i at prøve dem – du bliver måske overrasket!

Der findes krystaller til alle lejligheder. Både, når du har brug for håb, tryghed, mod søvnløshed, forelskelse, angst og meget mere. Hvis ikke en af ovenstående sten passer dine behov, så kan du finde en webshop hvor du kan finde et stort udvalg af krystaller. Du kan også kontakte siden krystalsten.dk, som har stor erfaring med deres udvalg af krystaller.

Krystaller er en god gaveidé

Kender du en, som har brug for lidt ekstra hjælp i en periode, så kan du hjælpe vedkommende på vej ved at give en krystal, som kan hjælpe ham eller hende på vej. Det er en gave, som modtageren kan arbejde med, som vedkommende nu vil. Uden forpligtelser eller ansvar. Det giver håb, som man kan tage til sig eller lade vær.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark