De 3 store fester

//

Hvordan, hvad og hvorfor holder man disse fester? Skal vi have gaver med og hvornår holdes de? I denne artikel har vi samlet 3 store fester som man burde have kendskab til. Læs med og hør nærmere om de forskellige begivenheder og deres særlige kendetegn.

Konfirmationen

En dag, hvor man går ind i de voksnes rækker. Her bliver de unge mennesker virkelig udfordret på hvem de er. Det en alder hvor følelserne virkelig kommer til overfladen. Derfor vil de fleste nok mene at konfirmationen er en af de største fester et individ kan opleve.  Suppe, kød og is. 3-retter. Fest, drikke og taler. Der er mange traditioner bundet med konfirmationen. Ofte har gaverne en god størrelse og de inviterede gæster er tætte venner og familie. Der holdes sjove, og følelsesmæssige taler for den konfirmerede. Det en fest man ikke glemmer.

Student

9 år i folkeskolen, 3 år i gymnasium. Størstedelen af ens liv har man brugt på skolebænken og for mange den nu slut. Det hele kulminerer og festen og de afslappende dage står forud. For mange er den største glæde at finde i vognturen, men hvad er studenterkørsel pris? Hvornår kører man? Og hvordan er festen efter? Der er mange spørgsmål, men spørg tidligere studerende eller venner og familie. De fleste har prøvet det før og ved hvordan det forløber sig. At blive student er kæmpestort. Den indsats man har lagt i skolen, er nået en ende. Husk festen, hyggen og de gode tider.

Brylluppet

Du har fået den eneste ene og nu skal I forsones. I elsker hinanden. Det skal fejres! Festen er hos mange vigtig. Alle samles om to mennesker, der viger deres liv til hinanden. Det er smukt. Om det er mindre eller større, så er det vigtigste al den kærlighed der spredes. Bryllup kan komme i enorme størrelser på f.eks. et gods eller i mindre udgaver i haven. Hvad de enkelte har lyst til er helt op til dem selv. Gæsterne har mulighed for at komme med personlige gaver. Ofte er de en god størrelse. Et bryllup er fest for kærligheden.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark