Clip in hair extensions

//

 

Clip in hair extensions er en midlertidig metode til, at få længere og fyldigere hår til festlige lejligheder. Der stilles samtidig mange spørgsmål til metoden, da det ofte er noget du køber online og herefter selv skal stå for påsætning og finde vejledning i plejen af dem osv. 

De mest ofte stillede spørgsmål er:

Skader clip in hair extensions mit hår?

Clip in extensions er en af de mest skånsomme metoder, da det er en metode som du kun skal anvende til festlige lejligheder. Det er vigtigt, at du husker, at tage dem ud når du skal sove, i bad eller i svømmehallen. Hvis du overholder disse retningslinjer skader clip in hair extensions ikke dit eget hår. 

Kan jeg bruge clip in hair extensions i tyndt hår

Clip in kan anvendes i de fleste hårtyper, det handler om, at få dem installeret godt og korrekt i eget hår. Når du modtager en pakke med clip in hair extensions er de allerede klar til brug. Der er forskellige længder baner med fastsyet clips lige til, at komme i eget hår. Et lille tricks til, at få dine extensions til, at sidde fast i tyndt hår er, at toupere dit eget hår inde ved hovedbunden og spraye hårlak på. Herefter clipser du dine baner på og de vil sidde fast. 

Hvor længe holder clip in hair extensions

Clip in holder ca. 1 år, måske længere afhængig af hvor ofte du burger dem og hvor god du er til, at pleje dem. Da clip in hair extensions ikke anvendes så ofte som de mere permanente extensions metoder, kan håret holde lang tid og du kan få et sæt med 100 g hår uden det ødelægger din økonomi. Du har hår her til lang tid og du har friheden til selv, at vælge hvornår du vil have dem i og hvornår du ikke vil. Dette er en stor fordel for dig der dyrker meget sport og er træt af, at du ikke kan vaske dit hår ordentligt efter træning.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark