Byg med csr i tankerne

//

Byggeri kan påvirke miljøet på en række forskellige måder, lige fra luft- og støjforurening til arealanvendelse og affaldsproduktion. Det er derfor vigtigt, at virksomheder, der bygger projekter, tager hensyn til disse påvirkninger.

 

En måde at gøre dette på er ved at indarbejde virksomhedernes sociale ansvar (CSR) i deres byggeplaner. CSR henviser til de måder, hvorpå virksomheder frivilligt går ud over det, de er lovmæssigt forpligtet til at gøre, for at forbedre samfundet som helhed. Dette omfatter ting som støtte til lokalsamfund, beskyttelse af miljøet, retfærdig ansættelsespraksis og meget mere.

 

Mange byggevirksomheder har CSR-initiativer som en del af deres arbejde, enten ved at indgå partnerskaber med samfundsorganisationer eller ved at udvikle bæredygtige materialer til deres projekter. Ved at gøre dette kan de hjælpe med at minimere negative miljøpåvirkninger og samtidig støtte den sociale og økonomiske udvikling.

Så hvis du overvejer at påbegynde et byggeprojekt eller er i gang med et, er det vigtigt at tage CSR i betragtning, så dit arbejde gavner både miljøet og samfundet. Med blot nogle få enkle ændringer kan du gøre en reel forskel!

Men hvad er CSR Hvorfor skulle du bekymre dig om det? Vi besvarer disse spørgsmål og flere andre i infografikken nedenfor.

 

Hvad er CSR?

Virksomhedernes sociale ansvar (CSR) er en frivillig tilgang, som virksomheder har valgt for at forbedre samfundet som helhed. Det omfatter ting som støtte til lokalsamfund, beskyttelse af miljøet, retfærdig ansættelsespraksis og meget mere. Mange byggevirksomheder har CSR-initiativer som en del af deres arbejde, enten ved at indgå partnerskaber med samfundsorganisationer eller ved at udvikle bæredygtige materialer til deres projekter. På den måde kan de være med til at reducere negative miljøpåvirkninger og samtidig støtte den sociale og økonomiske udvikling. Så hvis du overvejer at starte et byggeprojekt eller er i gang med et, er det vigtigt at tage CSR i betragtning!

 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark