Brug de rette maskiner og fagfolk til opgaven

//

Når det drejer sig om haver, er der to typer mennesker i verden: dem, der elsker dem og passer dem med omtanke, og dem, der hellere vil have hovedpine end at tilbringe tid udenfor. Hvis du hører til den sidste gruppe, skal du ikke være bekymret – vi har styr på det! I dette blogindlæg vil vi nævne, hvad du skal gøre, hvis din have ser lidt vild og uplejet ud.

Vurder din have’s behov

Er det græsplænen, der har brug for en lille slåning, eller er det blomsterbedene, der har hårdt brug for lidt opmærksomhed? Eller måske kan man ingenting se på grund af vildtvoksende træer og buske? Inden du foretager dig noget som helst, så skal du vurdere hvor meget arbejde der skal lægges i haven. Det er en god vejledning for det havefirma, der skal hjælpe dig, så de ved, hvilke maskiner de skal bruge, samt hvor mange mænd der er brug for til opgaven.

Håndtering af græsplæne

Det første, du skal gøre, er at få fjernet det forvoksede græs. Det kan du gøre ved selv at slå græsset, men hvis plænen er for stor eller græsset for højt, anbefaler vi, at du tilkalder en professionel. De vil have det rigtige værktøj og de rigtige maskiner til opgaven, og de vil kunne få det gjort hurtigt og effektivt. Det kræver en stor græsplæne såmaskine, og det kræver en effektiv maskine. Når man har det rette værktøj, så tager det minimalt af tid.

Trimning af træer og buske

Når græsplænen er ordnet, kan du fokusere på træer og buske. Hvis de er for store, kan de klippes for at få dem til at se pænere ud. Dette er et arbejde, som du selv kan udføre, hvis du har det rette værktøj, men vi anbefaler at tilkalde en professionel. De vil vide, hvordan de kan trimme planterne uden at beskadige og de vil også være i stand til at bortskaffe grenene korrekt. Du har brug for en effektiv fældeudkører i dette tilfælde.

Beskæring af blomsterbede

Når der er taget hånd om træer og buske, kan du fokusere på blomsterne. De kan have brug for at blive beskåret, så de kan vokse sundt og stærkt igen. Dette er et arbejde, du selv kan udføre, men du kan også hyr den gartner til at kæle om dine planter. Gartnere kan beskære de døde planter, så de eksisterende kan få ny næring. Dertil kan de råde og vejlede, om de planter og blomster, du har, så du fremover kan give dem den rette pleje.

Efterbehandling

Når du har taget dig af græsplænen, træerne, buskene og blomsterne, vil din have se præsentabel ud igen. Det vil kræve en vis vedligeholdelse, men det vil være meget nemmere at passe det end tidligere. Hvis du ønsker at holde haven i god stand, anbefaler vi, at du tilkalder en professionel en gang om ugen eller hver anden uge. De vil være i stand til at udføre alle de nødvendige opgaver hurtigt og effektivt, så du ikke behøver at bruge timer udenfor!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark