Bring systemer i dit hjem: Løsninger til liv i boligens rum

//

Livet er allerede kompliceret nok, og vi ved alle, at manglen på systemer kan gøre det endnu mere hektisk, det skaber fysisk rod og rod i hovedet. Dette blogindlæg vil vise dig nemme måde at skabe system på i boligens forskellige rum, der vil bringe organisation ind i dit hjem med minimal indsats, så du ikke skal rende og lede efter tingene mere.

System i stuen: En måde at skabe system i stuen på er ved at have et bestemt sted til alle ting. Det kan være en kurv eller bakke til fjernbetjeninger, en anden til magasiner og aviser og måske endda en til hundens legetøj. Hvis der er ting, som du bruger regelmæssigt, f.eks. fjernbetjeningen til tv’et, en kasse til alle stearinlysene, så sørg for, at de er let tilgængelige. Læs mere her.

System på badeværelset: Mange mennesker oplever, at et system på badeværelset hjælper dem med at holde sig bedre organiseret. En måde at gøre dette på er ved at udpege et sted til hver genstand. Man kan f.eks. have et sted til tandbørste og tandpasta gemt i højskabet, sæbe i en skål på siden af vasken og håndklæde, hængende på en krog på væggen eller i en skuffe.

System i køkkenet: Et almindeligt problem i køkkenet er, at folk ofte leder efter ting, f.eks. en dåseåbner eller et stykke køkkengrej. En måde at undgå dette på er ved at have bestemte steder at placere disse ting. Du kan f.eks. have bøtter eller opbevaringsskåle til forskellige fødevarer, så der er styr på både redskaber og fødevarer.

System i soveværelset: At have et system til dit skab er en af de bedste måder at holde orden på og ikke spilde tid på at lede efter ting, der ligger dybt begravet i skabet. En måde at gøre dette på er ved at sørge for, at alle ting har et tildelt sted, f.eks. ved at hænge tøj på bøjler eller folde skjorter og bukser i skuffer. Du kan også bruge kasser eller spande til at opbevare ting, der ikke skal hænges op.

System i gangen: En måde at skabe system i din gang på er ved at bruge en garderobe. Det vil hjælpe dig med at holde styr på dine frakker, huer og tørklæder og gøre det lettere at få fat i dem, når du er på vej ud af døren. Du kan også bruge et skostativ eller en bænk til samme formål, da der ikke er noget værre end sko, der ligger og flyder, når man kommer ind.

Afslutningsvis: Hvis du skaber systemer i dit hjem, kan du holde tingene mere organiseret, så du kan bruge mindre tid på at lede efter ting og mere tid på at gøre det, der betyder noget for dig, hvad enten det er at tilbringe kvalitetstid med familie eller venner eller dyrke dine personlige interesser som bøger, kunst eller sport. At skabe disse systemer betyder ikke, at dit hjem bliver perfekt, men det vil helt sikkert gøre livet lidt lettere og mere indbydende. Så hvad venter du på? Begynd at skabe nogle systemer i dag og få mere styr og ro i hovedet.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark