Billige iPhone- og telefonreparationer

//

Din smartphone kan være dyr at få repareret. Især hvis du ofte er forbi telefonreparatøren med din iPhone, Samsung, Sony, Huawei eller andet for at få foretaget reparationer. Så hvordan undgå du de mange skader, samt sparer penge og irritationer på din telefon? Det har vi et par bud på i denne artikel.

Beskyt din smartphone

Med et godt cover og et godt panserglas undgår du faktisk rigtig mange telefonreparationer. Det gælder ikke kun skærmskader på din telefonskærm, display eller telefonbagside, men også dine højtalere, knapper og mikrofon mm. på fx din iPhone eller anden smartphone.

Vend skærmens forsiden indad i lommen
Vi ser telefonskærme, som er gået i stykker især hos det unge publikum eller forældrene med små børn og teenagere. Her har tippet ”vend skærmen med forsiden ind mod dig selv, når du har den i lommen”, hjulpet en del med at nedsætte deres besøg hos telefonreparatøren.

Udskyd ikke din telefonreparation
Om du ønsker din telefon dækket ind med et panserglas og et cover eller du er typen, som ikke ønsker tilbehør på din mobil, så er der et par regler som gælder uanset hvilke af de 2 typer du er. Gå ikke rundt med skader på din telefon for længe, da de nemt kan føre til andre skader og dermed dyrere mobilreparationer. Fx bør du ikke udskyde mobilskærmens reparation, fordi den kan føre til andre skader på den. Det kunne fx være display eller andre vand- og fugtskader på hardware og software på din smartphone.

Har du brug for en professionel og kærlig hånd til din iPhone eller smartphone, så kan du få hjælp hos iPhone-reparatører som FixPhone i Hillerød, Helsingør & Roskilde. De reparerer også alle andre typer smartphones, tablets og computere og klarer typisk reparationer på under 60 min, selv hvis man ikke har booket tid inden man kommer forbi.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark