Årstiden til at male huset

//

Det er sommer i Danmark, og solen står højt på himlen. Der er forholdsvis vindstille og dejlig varmt, og nu er det endelig tid til at få malet huset og samtidigt få opfrisket farven på stakittet.  

Eller måske er det endelig tid til at få malet det værelse eller de møbler, du har ventet på at komme i gang med? Uanset hvad kan det være dyrt at købe den rigtige kvalitetsmaling, men det behøver det ikke at være. 

Kvalitetsmaling til fornuftige priser 

Det kan være forvirrende at skulle manøvre alle de forskellige typer maling der eksisterer, og skulle finde den helt korrekte maling til præcis hvad du søger. Muligvis har du ikke tid eller overskud til at skulle bevæge dig fra butik til butik, efter hvad end produkt du søger.  

Heldigvis er Maler Maling en online webshop der har alt hvad du kunne have brug for inden for maling og træbeskyttelse. De står inde for malingens kvalitet og du kan bruge malingen til både privat og professionelt brug. Maler Maling sørger for at malingen dækker godt og er nem at arbejde med, da det sparer kunden for mange penge, og maleren kan være færdig en dag tidligere. 

Malingens dækkeevne er derfor meget essentiel af både økonomiske og tidsbesparende årsager. 

Produkternes fornuftige pris kommer ikke på en bekostning af kvaliteten, hvilket netop kan ses på den exceptionelle dækkeevne.  

Firmaets produkter kan bryste sig af at være diffusionsåben, hvilket betyder at regn, eksempelvis, ikke kan trænge igennem, men fugt kan godt trænge ud. Dette gør malingen rigtig god til almindelige boliger, vægge, kældre og lofter, der kan have brug for at ånde og komme af med fugt. Malingen er også lugtsvag og tåler også rengøring. 

Miljøvenlige og sikre produkter 

Miljøvenlige produkter er et must i dag, og derfor er det vigtigt at være miljøbevidst i din shopping.  

Miljøvenlig maling er vandbaseret i stedet for oliebaseret, og derfor er der ikke lige så mange skadelige kemikalier. Grundet den lave VOC-måling, vil malingen heller ikke udstøde giftige gasser på et skadeligt niveau. Dette betyder at malingens gasser ikke vil have en længerevarende skadelig effekt på dig, og derfor er den essentiel for professionelle malere, der benytter malingen dagligt. 

Det gælder også den type filt og glasvæv, Maler Maling forhandler, som ikke kan blive optaget i kroppen ved indånding. Alle produkterne overholder miljøkravene fra myndighedernes side, og flere af produkterne har også fået EU’s miljømærke, Blomsten, hvilket er en garanti for miljømæssige hensyn og kvalitet i produktet. 

Fordi firmaet er virtuelt, vil du også kunne placere din ordre når du har tid, og indenfor få dage vil du få leveret dine produkter direkte til din hoveddør. 

Ja, du læste rigtigt. Du kan få leveret den maling du skal bruge lige til døren indenfor 1-2 hverdage. Det er praktisk og nemt, og du kan derfor nemt passe det ind i din travle hverdag. 

Maler Maling sørger for alle dine behov, og er derfor den ideelle webshop til en travl hverdag. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark