Årets 3 fede havespil

//

Sjove havespil kan spilles af børn og voksne i alle aldre. Børn kan spille kroket sammen, studenterne spiller kongespil til studenterfesten, og pensionisterne spiller petanque hver søndag i petanqueklubben. Samtidig kan de fleste spil spilles af hele familien, og børn, voksne og ældre kan alle sammen spille sammen, og have det sjovt i selskab med hinanden.

Der kommer hele tiden nye, spændende havespil til. Vi ser her nærmere på årets 3 fede havespil. Måske har du hørt om dem får, måske er de helt nye for dig. Uanset er det 3 super sjove spil til haven, som du med garanti får en god tid med at spille.

 

Kanjam

Kanjam er årets nye frisbee spil. Spillet spilles i hold, hvor hvert hold har deres tønde, som modstanderes skal skyde deres frisbee ned i. Det er et havespil som muligvis kan være lidt svært for de yngste børn. Men børn fra 8-10 års alderen og opefter, vil alle kunne være med. Det er et spil som kan spilles børn, teenagere og voksne sammen, og i kan lave hold på tværs af hinanden. Et super fedt havespil, som uden tvivl er kommet for at blive.

 

Spikeball

Spikeball er ligeså meget et strandspil, som det er et havespil. Det består af en lille trampolin og en bold. Hvert hold skal her slå bolden ned mod trampolinen, og forsøge at gøre sådan, at modstanderen ikke kan nå at gøre det samme. Mister man bolden, får modstanderen et point. Spikeball er et havespil med god fart på, og du kan let kommet til at svede lidt efter en omgang. Hav derfor gerne en kold drik klar i pausen.

 

Cornhole

Cornhole havespillet er med lynets hast blevet et af de mest populære spil til heven de seneste år. Det er blevet så populært at der bliver hold verdensmesterskaber i det, som vises på internationalt TV. Cornholde er er præcisionsspil, hvor det gælder om at kaste en lille pose, over i modstanderens hul. Rammer du i hullet, får du et point.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark