Nyt dansk kendissite har stor succes

//

Altomkendte.dk, det nye danske kendissite, har på kort tid etableret sig som en markant spiller i medielandskabet. Siden lanceringen for blot tre måneder siden har platformen oplevet en eksplosiv vækst i antallet af besøgende og abonnenter, hvilket har overrasket selv de mest optimistiske prognoser.

Ifølge de seneste tal fra Dansk Online Index har Altomkendte.dk allerede overhalet flere etablerede medier i antal unikke besøgende. Med over en million månedlige brugere har sitet positioneret sig som et af de hurtigst voksende digitale medier i Danmark.

Chefredaktør Sarah Steenfeldt udtrykker begejstring over den overvældende modtagelse: “Vi vidste, at der var et behov for en ny type kendisdækning, men responsen har overgået vores vildeste forventninger. Det viser, at danskerne er klar til en mere nuanceret og respektfuld tilgang til kendisjournalistik.”

Succesen tilskrives sitets unikke blanding af eksklusive interviews, dybdegående portrætter og indsigtsfulde analyser. Særligt populær er “Bag kulisserne”-sektionen, hvor kendte danskere deler personlige blogindlæg. Denne direkte kommunikation mellem kendisser og fans har vist sig at være en guldgrube for både læsere og annoncører

Succesen har også medført udvidelser. Altomkendte.dk har netop udgivet eksklusive billeder fra Kongen og dronningens sommertogt i Vejle.

Dog er ikke alle ubetinget begejstrede. Kritiske røster i mediebranchen advarer om, at sitets tætte relationer til kendisserne kan kompromittere den journalistiske integritet. Mediekommentator Lars Toft bemærker: “Der er en fin linje mellem respektfuld dækning og ren PR. Altomkendte.dk skal passe på ikke at blive et talerør for kendisserne.”

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark