Gør arbejdet lidt nemmere med en trailer

//

Er du træt af at skulle låne naboens trailer, hvis du skal have noget kørt på genbrugen eller have noget hjem, der ikke lige kan være i bagagerummet? Med et almindeligt kørekort B kan du heldigvis køre trailers af en vis størrelse. Hvis du overvejer at investere i en, kan du prøve at se på 750 kg trailers her, så du kan overveje, om det er sådan en, du skal have fat i.

Måske det, der holder dig tilbage, er, at du ikke har anhængertræk på din bil. Det er der flere løsninger til. Du kan for eksempel få et, der kan sættes på bilen, når det skal anvendes, eller du kan få et fastmonteret, der virkelig kan trække nogle kilo. På den måde er det i hvert fald ikke det, der blokerer dig i at få en trailer. Du kan finde en trailer til salg lige her.

Hvilken type af trailer?

Måske en helt almindelig trailer ikke er nok til det, du skal bruge den til. Er en flyttetrailer mere relevant? Det kan være i forbindelse med flytning, men det kan også være, du bruger den til erhverv, hvis du ofte har større ting, der skal fra A til B. Her er det en god idé at have en lukket trailer, så dine opgaver ikke påvirkes af vind og vejr.

Har du en gammel trailer, der er ved at være træt? Det kan være, du har lyst til at skifte den ud. Det kan godt være, det er løsningen, men før du gør det, anbefales det, at du lige kigger på, om du i virkeligheden kan shine den op med reservedele, så den igen kan klare det samme, som den har kunnet tidligere. Det er ofte en noget billigere løsning, end hvis du havde været nødt til at investere i en ny trailer.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark