Taber du fodfæste online fordi du har for lang leveringstid?

//

Der er mange, der hver dag kløer sig grundigt i håret for at finde den gyldne løsning på at drive en succesfuld online webshop. Når der er så mange om buddet, og den konkurrence blot ser ud til at stige, kan det dog være en svær opgave. Dog er der flere, der vil have god gavn af at tage et kig på deres leveringstid og sammenligne den med deres online konkurrenter.

Her er der nemlig tale om et meget vigtigt konkurrenceparameter, der kan være afgørende for den almindelige forbruger, som sidder på den anden side af skærmen.

Derfor bør du have en god fragtplatform

Når vi bestiller noget online, vil vi bare gerne have det hjem foran døren hurtigst muligt. Det er lidt den ting, vi mangler fra den fysiske handel i butikkerne – her står vi med varen i hånden med det samme, og vi kan tage den i brug fluks. Derfor er der ikke noget bedre en online shops, der tilbyder dag-til-dag levering eller generelt har hurtig fragt.

Så hvornår er du i stand til at levere din næste ordre? Der er meget arbejde forbundet hermed, og derfor er den del noget, der kan trække voldsomt ud. Heldigvis er det et flow, du kan forbedre, hvis blot du gør brug af en god fragtplatform.

Sørg for et automatisk flow

Med en fragtplatform som for eksempel Webshipper er alt gjort let for dig som leverandør. Ikke nok med at du sikrer dine forbrugere en simpel behandling af deres ordre samt en nem form for retur, så er dine arbejdsgange i forhold til håndtering af ordren og levering af denne gjort langt mere effektiv. Det hele foregår automatisk – lige fra valg af transportør til eventuel moms, der skal lægges på ordren, og derfor kan du bruge din tid på andre ting.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark