Nytårsmenu København: Fejr med stil

//

København er kendt for sin livlige atmosfære og imponerende kulinariske scene, og nytårsaften er ingen undtagelse. Uanset om du ønsker en eksklusiv middag, en festlig aften ude eller en lækker takeaway-menu, har København noget at byde på. Her er vores guide til de bedste nytårsmenuer i byen, så du kan fejre nytåret med stil.

Vigtige Punkter

  • Levi tilbyder en gourmetoplevelse til 1450 kr. pr. person.

  • Villa Copenhagen serverer en gennemført nytårsbuffet med østers og champagne.

  • Plates kombinerer nytårsfest med cocktails og udsigt til Tivolis fyrværkeri.

  • Dining By Jyrk leverer en 5-retters takeaway-menu til nytårsaften.

  • Zeleste byder på en lækker menu med hummerkroketter og oksemørbrad i hjertet af København.

Eksklusive Nytårsmenuer i København

København byder på en række eksklusive nytårsmenuer, der vil gøre din aften uforglemmelig. Fra gourmetoplevelser til overdådige buffeter, der er noget for enhver smag. Tag dine madglade nytårsvenner under armen og afslut 2023 med stil på det eksklusive hotel, Villa Copenhagen. Start aften med østers i den ene hånd og champagne i den anden, mens Dronningens nytårstale løber over skærmen. Middagen fortsætter i samme stil; caviar, jordskokkesuppe med trøffel salsa og misoglaseret stake er bare enkelte udpluk fra den lange liste af lækkerier, I kommer igennem inden klokkerne slå tolv. Elegant, charmerende og gennemført – sådan bliver år 2023 afsluttet hos Levi i hjertet af København. Menuen står på alt det bedste fra det japanske og italienske køkken, heriblandt østers, wagyu og cannelloni. Lækkert!

Festlige Restauranter til Nytårsaften

Læg forklædet på hylden, og lad Københavns kokke stå for maden på årets sidste dag. Find stjernekastere, champagne, den store cigar og et par smarte sikkerhedsbriller frem, og lad klokken slå tolv sammen med dit nytårs-selskab.

Vi guider dig til byens dejligste, hyggeligste og festligste restauranter, som du kan besøge nytårsaften. Billetterne til de forskellige nytårsevents bliver revet væk, så du skal have fart på, hvis du vil have fingrene i et bord!

Takeaway Nytårsmenuer i København

Tiltrækker tanken om lækker takeaway på nytårsaften dig mere? Skyd genvej og se alle nytårsevents i København her. Her kan du hente lækker takeaway nytårsaften uden at løfte en finger.

Nytårsmenuer med Skaldyr

Hummer: Overdådigt Skaldyrsfad

Hummer tilbyder en overdådig nytårsmenu med skaldyr, der vil imponere enhver. Deres skaldyrsfad er en luksuriøs oplevelse, som er perfekt til at fejre nytårsaften med stil. Bestil i god tid, da denne menu hurtigt bliver udsolgt.

Villa Copenhagen: Østers og Champagne

Villa Copenhagen præsenterer en elegant nytårsmenu med østers og champagne. Denne kombination er ideel for dem, der ønsker at starte nytårsaften med et strejf af luksus. Østersene serveres med ingefær og citron, hvilket giver en frisk og delikat smagsoplevelse.

Zeleste: Hummerkroketter

Zeleste tilbyder lækre hummerkroketter som en del af deres nytårsmenu. Disse sprøde og smagfulde kroketter er en fantastisk måde at nyde skaldyr på nytårsaften. Zeleste ligger i hjertet af København og er kendt for deres udsøgte retter.

Nytårsmenuer med Kød

Plates: Glaseret Okse

Plates tilbyder en lækker nytårsmenu med glaseret okse, der er perfekt til at fejre nytårsaften. Den saftige okse er tilberedt til perfektion og serveres med en udsøgt sauce, der komplementerer kødet på bedste vis.

Zeleste: Oksemørbrad

Hos Zeleste kan du nyde en udsøgt oksemørbrad, der er en del af deres eksklusive nytårsmenu. Denne ret er en sand fornøjelse for kødelskere og lover en uforglemmelig smagsoplevelse.

Capa: Saftig Bøf og Fritter

Capa serverer en saftig bøf med lækre fritter, som er ideel til en festlig nytårsaften. Denne ret er en klassiker, der aldrig går af mode og sikrer en kvalitetsoplevelse for alle gæster.

Nytårsmenuer med Vegetariske Retter

København byder på en række fantastiske vegetariske nytårsmenuer for dem, der ønsker at fejre nytår med stil og samtidig nyde lækre, plantebaserede retter. Fra innovative tatarer til delikate supper, der er noget for enhver smag.

Nytårsmenuer med Vegetariske Retter er den perfekte måde at starte det nye år på med lækre og sunde måltider. Hos antOn’s tilbyder vi en række spændende vegetariske retter, der vil imponere dine gæster og gøre din nytårsaften uforglemmelig. Uanset om du er vært for en stor fest eller en intim middag, har vi den rette menu til dig. Besøg vores hjemmeside for at se vores udvalg og bestille din nytårsmenu i dag.

Konklusion

At fejre nytår i København er en oplevelse ud over det sædvanlige. Byen byder på et væld af muligheder, hvad enten du er til eksklusive middage, hyggelige restaurantbesøg eller festlige nytårsbuffeter. Fra overdådige skaldyrsfade på Hummer til delikate serveringer på Villa Copenhagen, er der noget for enhver smag og ethvert budget. Husk at være ude i god tid, da billetterne til de mest populære steder hurtigt bliver udsolgt. Så find dine stjernekastere og champagne frem, og gør dig klar til at byde det nye år velkommen med stil i hjertet af København.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster en nytårsmenu i København?

Priserne varierer afhængigt af restauranten og menuen, men de fleste steder ligger priserne mellem 1000 og 2000 kr. pr. person.

Kan jeg få vegetariske retter til nytår?

Ja, mange restauranter tilbyder vegetariske nytårsmenuer. For eksempel kan du prøve rødbedetatar med trøffel hos Plates eller jordskokkesuppe med trøffel salsa hos Villa Copenhagen.

Er det muligt at bestille takeaway nytårsmenuer?

Ja, flere restauranter tilbyder takeaway nytårsmenuer. Du kan blandt andet bestille en 5-retters menu fra Dining By Jyrk, en italiensk menu fra Famo eller 10 retter fra San Marco JUNIOR.

Hvordan finder jeg en restaurant med skaldyr til nytår?

Restauranter som Hummer og Villa Copenhagen tilbyder overdådige skaldyrsmenuer til nytår. Hummer har et fantastisk skaldyrsfad, mens Villa Copenhagen serverer østers og champagne.

Hvilke restauranter har den bedste udsigt til nytår?

Silo er kendt for sin fantastiske udsigt over København og er et populært valg til nytårsaften. Her kan du nyde en dejlig middag med en spektakulær udsigt over byens fyrværkeri.

Hvornår skal jeg bestille bord til nytårsaften?

Det er en god idé at bestille bord i god tid, da mange restauranter hurtigt bliver udsolgt til nytårsaften. Det anbefales at reservere mindst en måned i forvejen.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark