Vælg den rigtige autoshampoo

//

Vælg bionedbrydelig autoshampoo eller No Rinse for mindre vandforbrug

No Rinse, også kendt som ONR, reducerer mængden af vand du bruger ved bilvask. Med Optimum No Rinse, vasker du en hel bil med kun 10 liter vand. Det er meget mindre end normale metoder. Produktet er elsket over hele verden for at spare vand ved bilvask.

ONR er nem at bruge. Alt du behøver er en spand, ONR, en Big Red Sponge og mikrofiberhåndklæder. Det er nemt, hurtigt og billigere end andre metoder. Plus, det er miljøvenligt.

For at tackle hård snavs som insekter og fugleklatter, forhåndsskyl bilen. Dette sikrer, at din bil bliver ren uden at få ridser.

Mindre vandforbrug

No Rinse har brug for mindre vand, fordi du ikke behøver at skylle din bil. Dette er anderledes end ved almindelig bilvask. Du starter almindeligvis med at skylle snavset af. Det sparer tid og besvær.

Nem og hurtig vask

Det er super nemt og hurtigt at vaske med No Rinse. Shampooen er let at anvende. Det betyder, at du kan vaske din bil uden at have rindende vand lige ved hånden. 

Perfekt til vinterbrug

No Rinse er perfekt om vinteren. Du bruger mindre vand, fordi du ikke skal skylle. Dette gør det lettere at have en ren bil, selv når det er koldt. Det er en smart og vandbesparende måde at vaske bilen på om vinteren.

Fordele ved bionedbrydelig autoshampoo

At vælge bionedbrydelig autoshampoo gavner både bilen og garanterer netop bionedbrydelighed. Så kan du bedre vaske bil hjemme med god samvittighed.

En bionedbrydelig autoshanpoo kunne være Auto Glanz Pure

Brug evt. en vaskemåtte

Når du vasker din bil, anbefales det at bruge en vaskemåtte til at opsamle spildevand. Herved kan du ikke alene opsamle din autoshampoo, men også det du vasker af bilen. Herefter kan du aflede det på bedst mulige vis – f.eks. hos den lokale genbrugsstation. 

Vælg den bedste vaskemetode for dig

At vælge den rigtige vaskemetode kan have stor indflydelse på resultatet. Der er mange valg, fra traditionel vask til de mere grønne alternativer. Tjek Autoshampoo.dks guide til den bedste autoshampoo for at finde den bedste metode for dig!

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark