Mangler du prikken over i’et til middagen?

//

Der er ikke noget, der er så skønt som at få venner, familie og bekendte over til en god middag. Det er for alvor en tid, hvor man kan kæle for maden og nyde at stå i køkkenet – for hvem vil ikke gerne forkæle sine gæster?

Det handler om at dække det flotte bord, sammensætte den rigtige menu og at finde en god flaske vin, der passer til maden. Vinen kan nemlig være prikken over i’et på den lækre mad, du har brugt tid på at tilberede.

Find den rigtige flaske vin

Det kan dog være svært at finde frem til en god flaske vin – for hvad kendetegner en god flaske vin, og hvordan ved du, at den passer til menuen, du har sammensat? Når det kommer til vine, tæller smag og behag selvfølgelig, men der er alligevel nogle druer, nuancer og aromaer der egner sig bedre til fisk end til kød og omvendt.

Derfor kan det godt betale sig at lade sig vejlede, så du ved, at du får fat på den flaske, der komplimenterer din mad. Det vil gøre en meget stor forskel og blot få din mad til at virke endnu bedre.

Find hjælp på uhrskov-vine.dk

Hvis det er noget, du gerne vil udforske yderligere, så bør du tage et kig inden for hos en dygtig vinhandler hos uhrskov-vine.dk. Her er du sikret den helt rette vejledning i forhold til den flaske vin, som du bør vælge til din mad – og det er lige meget, om du er på jagt efter en rødvin, en hvidvin, en rosé eller måske en af de populære orange vine.

Der er nemlig rigtig mange lækre og kvalitetsrige flasker at vælge mellem, og derfor vil der helt sikkert også være en, der falder i din smag – og hvem ved, måske får du en ny favoritvin?

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark