Byggeri med fokus på miljø og klima: En fremadskuende tilgang med CoreHome ApS

//

Byggeriet udvikler sig i en hastig tempo, og i denne transformation står bæredygtighed og klima højt på dagsordenen. I denne sammenhæng er CoreHome ApS et skinnende eksempel på en virksomhed, der er i front, når det kommer til klimavenligt byggeri. Med en tilgang baseret på CO2-neutrale og miljøvenlige principper har CoreHome ApS, sammen med ScreenTek ApS, skabt en markant tilstedeværelse i den danske byggebranche.

En pris der betyder noget

Det er ikke hver dag, man hører om en virksomhed, der bliver hædret med ”Årets byggeri 2022”. Men det var præcis, hvad der skete for Johnny Vittrup fra Sæby-firmaerne ScreenTek ApS og CoreHome ApS, da han sammen med bygningsdesigner Jonas Bengtson modtog denne prestigefyldte pris. Dette er et tydeligt bevis på, at når det kommer til bæredygtigt byggeri, er CoreHome ApS i topklassen.

Snoezelhuset: Et banebrydende eksempel

Helsingør kommune har altid været kendt for sit engagement i bæredygtighed, og med projekter som Snoezelhuset, bliver denne position blot styrket. Snoezelhuset, som er en del af børneinstitutionen Himmelhuset, er blevet fremhævet som et eksempel på omstilling i dansk byggeri, der fremviser potentialet i klimavenlige byggematerialer. Med Jonas Bengtson fra CoreHome ved roret for konstruktion og materialevalg, er det tydeligt, at bæredygtighed og økonomi kan gå hånd i hånd.

Bæredygtige byggematerialer: Fremtiden for byggeri

Når vi taler om bæredygtigt byggeri, kan vi ikke ignorere vigtigheden af at vælge de rigtige materialer. CoreHome ApS har taget dette til hjertet ved at fokusere på biobaserede byggematerialer. Med træ som base, stræber firmaet efter at reducere CO2-udledningen gennem hele byggeprocessen. Som Johnny Vittrup pointerer, ønsker de at eliminere kemikalier i byggeriet og maksimere brugen af naturlige træprodukter.

Fremtiden ser grøn ud med CoreHome ApS

Med nye lovkrav på horisonten, er det essentielt for byggebranchen at tilpasse sig hurtigt. CoreHome ApS er allerede et skridt foran med deres fokus på at reducere CO2-udledningen. Deres arbejde med projekter som ”Alkes Have” og deres ekspertise inden for livscyklusvurderinger (LCA) sikrer, at deres byggerier ikke kun er bæredygtige, men også økonomisk bæredygtige.

Konklusion

I en verden, hvor klimaforandringer bliver mere og mere presserende, er det opmuntrende at se virksomheder som CoreHome ApS tage teten i at skabe en bæredygtig fremtid for byggeriet. Med deres dedikation til bæredygtighed, innovation og kvalitet, er det klart, at de er her for at gøre en forskel.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark