Skadedyrsbekæmpelse med fokus på bæredygtighed

//

Skadedyrsbekæmpelse er en nødvendighed, når du får besøg af irriterende ubudne gæster. Skadedyr kommer i form af insekter som myrer, borebiller, væggelus og meget andet. Skadedyr kan også være pattedyr som mosegrise, mus eller muldvarper, som forstyrrer og forårsager skader både i bygninger og haver. 

Det er en vigtig del af at opretholde et sundt og hygiejnisk miljø i vores hjem, virksomheder og landbrug ved at få fjernet skadedyrene, før problemet vokser sig større. Men det er også vigtigt at være opmærksom på bæredygtighedsaspektet ved skadedyrsbekæmpelse for at minimere miljøpåvirkningen.

Professionelle skadedyrsbekæmpere sikrer en bæredygtig behandling

Skadedyr skal ikke bekæmpes med kemikalier, som du har stående ude under håndvasken. Det er rigtigt, at nogle husholdningsprodukter er effektive mod skadedyr, men ofte er de også skadelige mod miljøet. Samtidig kan det være decideret farligt for dig at gå i krig med skadedyr uden professionel vejledning.

For at garantere din egen sikkerhed, effektiv afskaffelse af skadedyr og en miljørigtig tilgang, så er det bedre at kontakte de professionelle. Den Røde Myre er skadedyrsbekæmpere, som arbejder både for privaten og erhverv. Den Røde Myre tager ansvar for at passe på miljøet, og har derfor en 100% bæredygtig tilgang til at bekæmpe skadedyr. 

Du træffer både et miljørigtigt og ansvarligt valg, når du vælger at arbejde sammen med Den Røde Myre. 

Den Røde Myre bruger så lidt gift som muligt

Nogle gange er det nødvendigt at anvende gift og sprøjtemidler for at komme problemet til livs. Den Røde Myre sørger dog for at bruge så lidt kemikalier som overhovedet muligt. Den Røde Myre anvender midlerne korrekt og minimerer spredningen af pesticider og giftstoffer, som kan være farlige for både os mennesker og naturen. 

En forebyggende tilgang

Det første skridt mod bæredygtig skadedyrsbekæmpelse er at fokusere på forebyggelse. Ved at skabe et ufordelagtigt miljø for skadedyr gennem ordentlig hygiejne, opbevaring af fødevarer og affaldshåndtering kan du reducere risikoen for skadedyrsangreb i fremtiden.

Den Røde Myre klare ikke kun bekæmpelsen for dig, men rådgiver også til, hvordan du fremover kan forebygge at skadedyrene kommer tilbage. Det kan for eksempel være ved tætning af revner og sprækker, reparation af utætheder i rørledninger og vinduer samt vedligeholdelse af en ren og velplejet have, hvilket forhindre skadedyr i at komme ind i vores bygninger og haver. Den Røde Myre kommer naturligvis gerne tilbage til dig, hvis problemet skulle opstå igen. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark