Den spændene fødselsdag

//

Sophie havde kendt sin veninde Anna siden de var små, og hun vidste, at Anna var lidt kræsen, når det kom til parfume. Sophie var fast besluttet på at finde den perfekte duft til Annas fødselsdag. 

Sophie besluttede sig for at købe en parfume online. Hun undersøgte sider, med et stort udvalg, hvor der var en masse forskelligt. Hun havde svært med at finde en god side, men så lykkedes det hende endelig. Der kom hun frem til Weshopalot.dk. Der havde de et kæmpe udvalg af parfumer, til en prisklasse alle kunne være med på. Hun var bare sikker på at hun ville købe herfra. Det endte hun så med. Hun købte flere end hun havde regnet med. Hun købte 3 parfumer. Hun ville give 2 af dem til hendes veninde i fødselsdagsgave, og beholde den ene selv. 

Sophie fik sine varer efter lidt tid, og pakkede dem. Efter nogle dage var det så hendes venindes fødselsdag. Hun glædet sig til at høre om hvad hendes veninde tænke om duftene hun havde valgt, det var 2 helt forskellige dufte så hun håbede bare at hun bare idetmindste ville kunne lide den ene. Hun var så spændt på at give Anna gaven, og da hun åbnede pakken, blev hun begejstret over duften. 

Anna brugte parfumen på sin fødselsdag, og Sophie kunne se, at hun virkelig kunne lide den. Det føltes godt at have fundet den perfekte gave til sin bedste veninde, selvom hun havde købt den online. Hun var så glad for at hun havde fundet den helt perfekte side, og hun ville helt klart bruge den fremover, når hun skulle købe gaver til andre. Hun var så glad for den. Hun valgte senere hen at købe flere ting fra siden til sig selv. Flere parfumer, og en hel masse andet. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark