Hold dit smil lyst med disse 5 vigtige tips til tandpleje

//

Et lyst og sundt smil er nøglen til lykke og selvtillid, men desværre har vi ofte travlt med at finde tid til ordentlig tandpleje i vores travle hverdag. Her på denne side http://www.vores-tandlæge.dk/klinisk-tandtekniker-tina-larsen-vejen.htm, har vi hentet inspiratin til de 5 vigtige tandplejetips, der sikrer, at dit smil forbliver perlehvidt og stærkt.

1. Børst dine tænder to gange om dagen: Børstning af tænderne i to minutter om morgenen og om aftenen hjælper med at fjerne plak og bakterier, der kan skade din tandemalje med tiden. Sørg for at bruge en tandbørste med bløde børster og tandpasta med fluorid, da dette hjælper med at beskytte mod bakterier, der forårsager huller.

2. Brug jævnligt tandtråd: Regelmæssig brug af tandtråd hjælper med at forebygge tandkødssygdomme ved at fjerne madpartikler og plak fra mellem dine tænder, områder, som du ikke kan nå med en børste alene. For at få det maksimale udbytte skal du bruge tandtråd mindst en gang om dagen, før du børster.

3. Besøg tandlægen hver sjette måned: Rutinemæssige tandlægeundersøgelser er vigtige for at holde styr på din mundhygiejne. Din tandlæge kan opdage eventuelle tegn på sygdom eller forfald, som du måske har overset, og han kan give dig råd om, hvordan du kan forbedre din tandplejerutine.

4. Begræns sukkerholdige fødevarer: Det er derfor vigtigt at begrænse mængden af slik og søde sager i din kost. Prøv i stedet at vælge sundere snacks som frugt og grøntsager, som indeholder vitaminer og mineraler, der hjælper med at beskytte dine tænder.

5. Undgå at ryge eller tygge tobak: Tobaksprodukter giver ikke kun pletter på tænderne, men øger også risikoen for tandkødssygdomme og mundkræft. Prøv at holde op med at ryge og undgå at bruge tyggetobak, hvis det er muligt, for at bevare et sundt smil i mange år fremover!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark