CYKOM skaber en mere bæredygtig cykelindustri gennem ProOwned produkter

//

CYKOM er en virksomhed, der er dedikeret til at skabe et mere bæredygtigt forbrugs- og produktionsmønster i moderne cykling. Virksomheden blev grundlagt i 2015 af tre iværksættere med stor passion for cykling og professionelle cykelløb. Idéen var at tilbyde cykelentusiaster og fans adgang til autentisk professionelt cykeludstyr direkte fra verdens største professionelle cykelhold og ryttere.

CYKOM’s koncept med ProOwned® produkter er unikt og nyskabende i cykelbranchen. Virksomheden samarbejder med professionelle cykelhold og ryttere for at opkøbe overskydende cykler, udstyr og tøj, som ellers ville blive smidt ud og bidrage til affald og forurening. Ved at tilbyde disse produkter til cykelentusiaster og fans skaber CYKOM en mere bæredygtig cykelindustri, hvor overskydende produkter bliver genanvendt og ikke spildt.

Det er vigtigt at bemærke, at CYKOM’s fokus på bæredygtighed ikke kommer på bekostning af kvalitet og autenticitet. Tværtimod tilbyder virksomheden autentisk professionelt cykeludstyr, der er blevet brugt af professionelle cykelhold og ryttere, og som bærer deres unikke historie og præstationer. Dette giver cykelentusiaster og fans en unik mulighed for at få adgang til autentisk professionelt cykeludstyr til en overkommelig pris.

CYKOM’s fokus på bæredygtighed og genanvendelse af overskydende produkter fra professionelle cykelhold og ryttere er et godt eksempel på, hvordan virksomheder kan tage ansvar for deres påvirkning på miljøet. Virksomheden viser også, at det er muligt at drive forretning og stadig have et stærkt fokus på CSR. CYKOM er en virksomhed, der tager ansvar for sin indvirkning på miljøet og samtidig tilbyder kvalitetsprodukter til cykelentusiaster og fans. Dette er en win-win situation for både virksomheden og samfundet.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark