5 ideer til at peppe din gender reveal fest op

//

At holde en gender reveal fest for at fejre ankomsten af dit barn er en stadig mere populær begivenhed.

Du kan finde masser af festartikler til din gender reveal online. Der er derfor gode muligheder for at være kreativ med afsløringen af dit barns køn!

Planlægning af denne spændende begivenhed kan være overvældende, så her er fem idéer, der kan hjælpe dig med at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse for din familie og venner!

 

Gør festen interaktiv

Sæt aktiviteter op som piñatas eller balloner fyldt med konfetti, der matcher farven på barnets køn, så alle kan nyde spændingen, mens de gætter på kønnet.

Du kan som en kreativ lille leg give gæsterne ballon-bogstaver, som tilsammen staver barnets navn. Gæsterne skal så selv sætte bogstaverne i orden og finde frem til barnets navn.

 

Lav dekorationer med temaer

Tilføj festlige dekorationer i et mix af farver, der kan forbindes med barnets køn, f.eks. lyserøde og blå bannere og balloner. Er du til mere neutral og elegant oppyntning, kan du gå efter pynt i hvid og rosaguld.

Pas dog på at det ikke bliver for åbenlyst, hvilket køn barnet er, før afsløringen.

 

Lav tilpassede invitationer 

Send sjove og unikke invitationer ud, der antyder kønnet på dit barn for at tilføje et overraskelseselement for dine gæster.

Digitale invitationer er også en nem og omkostningseffektiv måde at få budskabet ud på. 

 

Særlige godbidder

Servér lækre snacks og desserter med temaet omkring barnets køn, f.eks. cupcakes med lyserød og blå glasur, kager formet som babyer i tøj, der passer til hvert køn, og andre kreative godbidder, der helt sikkert vil begejstre dine gæster!

 

Indfang øjeblikket

Lej en professionel fotograf eller videograf til at indfange det særlige øjeblik, hvor kønnet afsløres. Dette vil være et fantastisk minde, som du kan værdsætte i mange år fremover!

Med disse fem idéer har du alle ingredienserne til at gøre din gender reveal til en fest, som din familie og dine venner sent vil glemme! Så vær kreativ, og begynd at planlægge en uforglemmelig begivenhed i dag.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark