Skal du have en kantine på arbejdspladsen?

//

Der er mange fordele ved at have en kantine på arbejdspladsen. Det kan hjælpe medarbejderne til en god frokost og få energi hele dagen, og det kan også fremme den sociale interaktion. Hvis du overvejer at tilføje en kantine på din arbejdsplads, er der her nogle ting, du skal huske på.

 

Har du brug for en kantine på arbejdet – hvad er fordelene ved at have en kantine?

En kantine på arbejdspladsen kan give en lang række fordele for både arbejdsgivere og medarbejdere. For arbejdsgiverne kan de være en god måde at øge medarbejdernes moral og produktivitet på og gøre det lettere for medarbejderne at tage en pause i løbet af arbejdsdagen for at spise et nærende måltid. For medarbejderne gør en kantine på stedet det nemt at få adgang til friske måltider, lige fra lækre snacks til nærende måltider, der er med til at øge produktiviteten. At spise i en kantine på kontoret tilskynder også til meningsfulde samtaler mellem kolleger i arbejdspladsens velkendte omgivelser; dette er med til at skabe forbindelser, hvilket er vigtigt for samarbejdet om vigtige projekter. Alt i alt giver en kantine på arbejdspladsen ikke kun bekvemmelighed, men øger også den generelle moral og medarbejdernes engagement.

Betalingen i kantinen behøver heller ikke at være besværlig, for der findes mange nemme metoder til at få det til at glide let og elegant. Prøv eksempelvis https://buanco.dk/buancopay/ som tilbyder ideelle løsninger til kantiner!

 

Hvordan indretter man en kantine på arbejdspladsen – hvad skal man overveje?

At oprette en kantine på arbejdspladsen kan være en god måde at øge moralen og produktiviteten på. For at sikre, at din nye kantine bliver en succes, er der flere faktorer, du skal overveje. For det første skal du beslutte, hvilke typer mad eller drikkevarer du vil servere. Du bør også overveje alle relevante bestemmelser, f.eks. om sundhed og sikkerhed, sanitære køkkenstandarder og eventuelt bestemmelser om alkoholholdige drikkevarer. Dernæst skal du beregne budgettet for indretning af kantinen, idet du skal tage højde for omkostningerne til apparater, redskaber og ingredienser. Endelig skal du måske bruge arbejdskraft til at drive den: personale til at overvåge diætrestriktioner eller allergier samt kokke og køkkenhjælp; i dette tilfælde skal du planlægge, hvor lang tid kantinen skal være åben, og hvordan dit team skal uddannes. Med omhyggelig planlægning og opmærksomhed på detaljerne kan etableringen af en vellykket kantine give mange positive fordele for din arbejdsplads!

Hvilke mad- og drikkevarer skal du tilbyde i din kantine?

Ved at servere et udvalg af sund mad og drikkevarer i din kantine kan du forbedre dine medarbejders velbefindende. Når det gælder mad, er det vigtigt at imødekomme forskellige diætbehov, f.eks. vegetariske, veganske og glutenfri muligheder. Overvej også at tilbyde et udvalg af sandwiches og salater med friske ingredienser. Hvad angår drikkevarer, kan du ud over den almindelige te og kaffe måske tilbyde smoothies lavet af friske frugter samt juice med forskellige smagsvarianter. Du kan også give medarbejderne mulighed for at tilføje boostere som ginseng, spirulina eller kollagenpeptider for at give dem et ekstra sundhedspunch! Med så mange valgmuligheder i din kantine vil kunderne helt sikkert blive glade.

 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark