Padel tennis er blevet populært med raketfart

//

I de seneste år er padeltennis blevet mere og mere populært i Danmark. Hvad er padeltennis? Det er en blanding af tennis og squash, der spilles på en mindre bane med kortere rackets og en blødere bold. Her er fire grunde til, at denne sport er ved at tage Danmark med storm!

Men først: Hvad er padeltennis egentlig?

Padel er en kombination af tennis og racketsportsgrene som badminton, squash og bordtennis. Det spilles med to hold på en mindre bane, der er omgivet af vægge, som en mini-squashbane. Reglerne er meget lig almindelige tennisregler, men bolden er blødere og racketterne kortere.

4 grunde til sportgrenes popularitet

Let at lære

For det første er padel tennis ekstremt let at lære. Det kræver ingen tidligere erfaring eller lektioner; det eneste, du skal gøre, er at samle en racket og en bold op og begynde at spille! Det gør det ideelt for dem, der ønsker at komme i gang med sporten uden at forpligte sig til langvarige lektioner eller træningssessioner.

Giver god motion

For det andet giver padeltennis god motion på en fornøjelig måde. Da spillet foregår på en mindre banen kræver, at spillerne bevæger sig hurtigt rundt og er smidige. Det gør det til en ideel måde at være aktiv og holde sig i form på.

Det sociale aspekt

For det tredje er padeltennis et meget socialt spil. Da banestørrelsen er mindre end almindelige tennisbaner, kan folk nemt og ofte spille double med venner eller familiemedlemmer. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker på i et sjovt miljø!

Konkurrencestemning

Endelig har konkurrencespillere adgang til masser af muligheder for træning og konkurrence i Danmark. Der findes nu flere ligaer i hele landet, ligesom der afholdes turneringer i løbet af året. Det betyder, at konkurrencespillere har masser af muligheder for at teste deres færdigheder mod andre!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark