Design det perfekte udendørsrum med disse 10 tips

//

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det tid til at sætte havemøblerne frem igen. Det er samtidig tiden hvor man har mulighed for at designe et pænt udendørsområde. Med disse 10 tips kan du nemt skabe det perfekte udendørsmiljø – uanset om du vil have et hyggeligt hjørne med sofa og bord, eller et lækkert loungeområde med solsenge. Det er altid godt at vælge udemøbler i god kvalitet, som kan holde til alle vejrforhold – så får du mest muligt ud af dette uderum.

 

  1. Vælg de rigtige udemøbler, og overvej at købe møbler, der er specielt designet til udendørs brug, f.eks. I materialerne teak, rattan eller metal. De er mere holdbare, og kræver mindre vedligeholdelse end andre materialer.

 

  1. Tænk på komfort – Sørg for at vælge behagelige siddepladser med hynder og ryglæn for at maksimere afslapningen i dit udendørsrum.

 

  1. Tilføj tilbehør som pyntepuder, tæpper, paraplyer og belysning. Det er alt sammen med til at bidrage til atmosfæren i dit rum, uanset om det er et moderne eller traditionelt look, du ønsker.

 

  1. Skab zoner ved at opdele rummet i forskellige områder, alt efter hvordan du vil bruge det. F.eks. Kan du opdele i rum til spisning, afslapning eller underholdning.

 

  1. Det er vigtigt for ethvert udendørsrum at pladsen bliver udnyttet optimalt. Derfor bør man vælge møbler med indbygget opbevaring eller lave et område specifikt til opbevaring af f.eks. puder, tæpper og puder.

 

  1. Tilføj et strejf af natur, ved at inddrage naturlige elementer som planter og blomster i dit udendørsrum for at give det liv og farve.

 

  1. Vær kreativ med belysning, så det skaber stemning i dit udendørsrum. Uanset om du ønsker en romantisk stemning eller en energigivende atmosfære, er lyset en nøglefaktor.

 

  1. Indbyg en bålplads, som kan hjælpe dig med at holde varmen, når det bliver køligt udenfor. Samtidig får du skabt et fokuspunkt i dit udendørsrum, hvor folk bliver samlet.

 

  1. Sørg for at der er nok siddepladser til alle dine gæster, uanset om det er traditionelle stole og borde eller et moderne sofasæt.

 

  1. Invester i et betræk der kan hjælpe med at beskytte dine havemøbler mod regn eller sol, så du kan nyde dem sæson efter sæson. Det er i længden en god investering, så man ikke skal købe nye møbler hvert 3. år.

 

Skab det perfekte udendørsrum med disse nemme tips til at vælge kvalitetsmøbler og tilbehør, der passer til din stil. Med komfortable siddepladser, kreativ belysning og masser af opbevaringsmuligheder kan du få det bedste ud af dit udendørs område.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark