De bedste sommerhusområder i Danmark og hvorfor de er så populære

//

Sommerhusområder er populære som aldrig før, og det er ikke uden grund. Vesterhavet byder på skøn natur, dejligt vejr og ikke mindst hyggelige sommerhusbyer. Hvis du vil nyde en dansk sommerferie når det er bedst, så bør du tage et smut forbi en af de mange sommerhusområder i Danmark. Vi har samlet et par af dem her.

 

Det smukke Vesterhav

Vesterhavet er et af de mest eftertragtede feriemål i Danmark. Beliggenheden byder på maleriske udsigter og et behageligt klima hele året rundt, hvilket gør det til et ideelt sted for en sommerferie. Området har nogle af de fineste strande i Danmark, som er perfekte til solbadning eller svømning i det krystalklare vand. Uanset om du er på udkig efter et luksuriøst strandresort eller en mere enkel indkvartering, er der masser at vælge imellem ved Vesterhavet

 

En af de mange øer

Øen Møn er et andet populært sommerhusområde i Danmark, hvor den unikke kystlinje og de bølgende bakker byder på en fantastisk natur, og masser af udendørs aktiviteter. Her er der flere kystbyer, hvor du kan finde traditionelle danske huse, der er blevet ombygget til moderne ferieboliger. Det perfekte sted hvis du vil opleve en ægte smag af dansk kultur. Øen har også en række smukke naturreservater, hvilket gør den til et fantastisk sted at udforske og slappe af.

 

Kystområderne

I den vestlige del af Jylland finder du nogle af Danmarks mest fantastiske kystområder. De markante hvide klipper på Vestkysten er særligt eftertragtede – her kan du finde unikke feriehuse beliggende mellem det fortryllende landskab. Denne region, der ligger mellem to have, byder på noget for enhver smag – fra idylliske strande til krystalklart vand og frodige skove. Specielt Løkken er blevet et meget populært sommerhusområde, da der både er vand og stilhed, men samtidig by og en gågade. Det gør det nemt at handle ind i det nærmeste indkøbscenter, eller bestille en varm pizza til hoveddøren fra en af de lokale pizzariaer såsom lapace.dk.  

 

Så hvis du er på udkig efter en flugt denne sommer, så tag over til et af disse smukke sommerhusområder i Danmark og nyd det bedste, den danske sommer har at byde på. Med så mange muligheder til rådighed, er du sikker på at finde et sted til din drømmeferie. Uanset om du ønsker et luksuriøst strandresort, et hyggeligt sommerhus på landet eller noget helt andet, kan du finde noget der matcher dine behov.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark