Tigerbalsam – den perfekte naturlige behandling

//

Sådan bruger du tigerbalsam

Tigerbalsam er en naturlig behandling, der kan anvendes til mange forskellige formål. Denne unikke blanding af urter og olier har været anvendt i århundreder i Asien, og er nu også tilgængelig i Danmark.

Tigerbalsam indeholder en række aktive ingredienser, der gør den effektiv til behandling af mange forskellige lidelser. Denne blanding af urter og olier er særligt effektiv til behandling af:

– Smerter

– Inflammation

– Muskelspændinger

– Ledproblemer

Tigerbalsam kan også anvendes til forebyggelse af disse problemer, og kan derfor være en god idé at have den altid ved hånden.

Hvilken slags tigerbalsam findes der?

Tigerbalsam findes i to hovedtyper: koncentreret og fortyndet. Koncentreret tigerbalsam indeholder en større koncentration af aktive ingredienser og er derfor ofte mere effektiv end fortyndet tigerbalsam. Fortyndet tigerbalsam er dog ofte lettere at finde og er også mere budgetvenlig.

Hvordan virker tigerbalsam?

Tigerbalsam virker ved at trænge ind i huden og lindre smerter og betændelse. De aktive ingredienser i tigerbalsam er eucalyptol og mentol, som er kendt for deres smertelindrende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Hvordan bruges tigerbalsam?

Tigerbalsam kan bruges på flere måder, afhængigt af hvilket problem du ønsker at behandle. For at lindre smerter og betændelse kan du smøre tigerbalsam direkte på det berørte område. For at forhindre infektioner kan du tilsætte tigerbalsam til et bad eller bruge den som en salve.

Hvilke fordele har tigerbalsam?

Tigerbalsam har mange fordele, herunder:

– Smertelindring

– Anti-inflammatorisk

– Antibakteriel

– Antimikrobiel

– Antiviral

– Antifungal

– Antiseptisk

Tigerbalsam er altså en perfekt naturlig behandling for mange forskellige problemer.

Hvor meget tigerbalsam skal jeg bruge?

Det afhænger af, hvor stort et område du ønsker at behandle. For et lille område, som f.eks. En enkelt blister, skal du bruge en lille mængde, mens du for et større område, som f.eks. Hele benet, skal bruge en større mængde.

Hvor længe varer en behandling med tigerbalsam?

En behandling med tigerbalsam kan vare så længe, du ønsker. De fleste mennesker bruger denne naturlige behandling i et par dage eller uger, men hvis du har brug for det, kan du bruge den i måneder eller år.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark