Hvad skal det ekstra værelse bruges til?

//

Hvis man har en større bolig, så står man også nogle gange i den situation, at man har et eller flere værelser, som man ikke ved, hvad man skal bruge til. Her kan man muligvis komme til at stå lidt i et dilemma, fordi man måske på den ene side har en ide om, hvad der vil være mest praktisk at bruge rummet til, og på den anden side en ide om, hvad der vil være sjovest og fedest at bruge rummet på. 

Så om det ekstra værelse skal bruges som en form for gæsteværelse, eller om du har mod på at komme ud og lede efter nogle af de bedste bordtennisborde til en form for spillerum, kan du få mere inspiration til herunder. 

Den praktiske (og lidt kedelige) løsning: Gæsteværelse eller kontor

Hvis man gerne vil tænke forholdsvis praktisk og ikke drømme alt for stort, så er der nogle lidt kedelige løsninger, som dog kan gå hen og være ret brugbare. Det kunne eksempelvis være at bruge rummet som et kontor eller et gæsteværelse. 

Hvis man har meget arbejde, der skal klares derhjemme, og som man har brug for koncentration til, så vil det jo netop give god mening med et kontor. Og omvendt er det også meget praktisk at have et gæsteværelse, hvis man eksempelvis har udeboende børn, eller hvis man generelt tit får gæster på besøg. Men hvis man ikke er bange for at bruge sin fantasi og tænke lidt større, så er der også nogle andre ting, som rummet kan bruges til.

Spillerum med bordtennisbord

Hvis man derimod hellere vil gå en lidt sjovere vej, så kan man overveje om man skal ud og kigge på de bedste bordtennisborde og altså lave en slags spillerum. Hvis man tit har gæster på besøg, og man desuden også selv kan lide at have det sjovt på forskellige måder derhjemme, er det i hvert fald helt oplagt at have et rum, hvor der er mulighed for en masse sjove aktiviteter. 

Hvis man har plads til det, er det rigtig sjovt med et bordtennisbord, og derudover kan man også have poolbord stående, og hvad man nu ellers kan finde på af sjove spil. Så kig lidt nærmere på de bedste bordtennisborde på markedet, så det kan blive et rigtig sjovt og brugbart rum. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark