Vigtige ting til jagtsæsonen: Hvad du behøver at vide

//

Så er det igen tid til at tænke over, hvad man skal have med på jagt i år. Det kan være svært at vide, hvilket udstyr man skal bruge, når der er så mange muligheder. Vi giver dig dig her et par tips til, hvad du skal huske at tage med på jagt.

Barbour jakke

En Barbour jakke er et must for enhver seriøs jæger. Jakken er åndbar, vindtæt og vandafvisende, så den er perfekt til de danske forhold. Den har desuden masser af lommer, så du kan have alt det nødvendige udstyr lige ved hånden.

Støvler

Det er afgørende for din komfort, at du har gode støvler på jagt. De skal være behagelige at gå i, stødabsorberende og give god støtte til ankelleddet. De skal desuden være varme nok til at holde dig varm i de koldere måneder.

Haglgevær

På jagt skal du have et godt haglgevær med masser af nødder. Du kan vælge mellem forskellige typer af hagl, alt efter hvilken bytte du gerne vil skyde. Det er en god idé at have flere forskellige typer af hagl med, så du altid er forberedt på det uventede.

Teleskop

Et teleskop er et must på jagt. Med et teleskop kan du se langt og tydeligt, hvilket er afgørende for at finde og fælde byttet. Teleskopet kan også bruges til at observere naturen og finde ud af, hvor dyrene befinder sig.

Kniv

En god kniv er altafgørende på jagt. Med en god kniv kan du skære igennem det meste, og den er også god til at file hagl med. Det er en god idé at have flere forskellige typer af knive med på jagt, så du altid har den helt rigtige med.

Lommelygte

En lommelygte er altid nyttig at have med på jagt. Med en lommelygte kan du finde vej i mørket, og den kan også bruges til at skræmme dyrene væk.

Det er blot et udkast af nogle af de ting, som er gode at have med på jagt. Se det store udvalg hos Game and gun og find det rette udstyr.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark