Tre tips til konferencens mad

//

Bowls er kommet for at blive

Har du endnu ikke smagt en bowl eller ved du slet ikke hvad det er? SÅ kan du godt spidse øre. Bowls er salatbaserede take away retter der bliver toppet med de lækreste olier, hummus og kød eller fisk. Konceptet startede ud som en sund måde at tage sund med på farten og samtidig spise sundt. Restauranterne og de må butikker er blevet hurtigere og hurtigere til at lave dem, så man næsten kan kalde det fast-food. Er det ikke dyrere end normal fast-food eller hvis jeg blot skulle spise en burger spørger du nok? Det kommer an på hvad man prioriterer. Du kan få en sund bowl med flankesteg til samme pris som du kan blive mæt på mcdonalds. Jeg ved godt hvad jeg havde valgt.

Tapas take away

Tapas er faktisk et forholdsvist nyt fænomen for os i Nordeuropa. Tapas kom officielt til Danmark i start 90’erne. Her var der udvalgte mellemøstlige og vesteuropæiske butikker der lavede den tapas vi kender i dag. Tapas er en god blanding af sunde platter af kød, grøntsager og sideretter som er ideelle til deling når man er flere mennesker. Dog egner det sig ikke så godt hvis man ikke er mere bekendt med hinanden end som så. Samtidig kan det være en super smart catering mulighed, da man nemt ved det rette tagtøj kan sørge for at alle kan opretholde en god standart af hygiejne.

Smørrebrød

Smørrebrød behøver vist ingen introduktion. Vi kender selv smørrebrødet fra vores forældre der lavede lækre kartoffelmadder med bacon til os da vi var små. Det minder os om så meget mere end bare et stykke rugbrød med smør og pålæg på. Det er danske traditioner og den danske naturlige smag. Smørrebrød er kendetegnet ved at bruge de lækreste ingredienser og bedste råvarer. Husk dette næste gang du er ude og spise, for man kan godt komme til at glemme dette lækre måltid.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark