Sådan kan du påvirke dine medarbejdere til mere glæde

//

Står dine medarbejdere også og mangler lidt inspiration til, hvordan du kan give dem mere glæde i en ellers travl arbejdsdag? At have glæde og veltilfreds medarbejdere er også en del af det populære CSR (Corporate Social Responsibility), som handler om virksomhedens påvirkning på samfundet. Og her kan du påvirke dine medarbejdere til at være gladere og mere tilfredse med disse forslag. Læs med!

Få dine medarbejdere til at anskaffe sig en hund

Det første du kan gøre, hvis du gerne vil have glade medarbejdere er, at få dem til at anskaffe sig en hund. Hunde er nemlig kendte for at gøre sine ejere glade, og derfor er de jo helt perfekte, når det handler om, at du skal have flere glade medarbejdere. Dog er det vigtigt at huske, at en hund er et stort arbejde, og det skal du som arbejdsgiver også være klar over. Men en hund er et rigtig godt sted at starte for glade medarbejdere. Men hvad skal man så gøre, hvis ens hund ikke vil spise, og hvor ofte skal en ny hvalp egentlig spise?

Min hund vil ikke spise

Hvad gør man, hvis ens hund ikke vil spise? Der kan desværre være mange grunde til, at din hund ikke vil spise. Hvordan får jeg min hund til at spise? På linket her kan du finde nogle grunde og løsninger på, hvorfor din hund ikke vil spise. Oftest er der dog to grunde til, at din hund ikke vil spise:

  1. Den er stresset.
  2. Den er kræsen.

Hvis din hund er stresset, skal du hjælpe den med at finde ud af, hvorfor den er stresset. Måske har du presset den for meget, måske er du ikke nok hjemme, så hunden er for bange og utryg, eller måske er det noget helt tredje, som gør, at din hund er stresset. Hvis din hund er kræsen, skal du prøve at finde ud af, hvad din hund så kan lide. Prøv at tilbyde den nogle forskellige stykker mad. Så kan du finde ud af, om den blot er kræsen, eller om der er noget andet i vejen med din hund.

Hvor ofte skal en hvalp spise?

Hvis du lige har anskaffet dig en ny hundehvalp, er du sikkert interesseret i at vide, hvor ofte du egentlig skal fodre den. Hvor ofte skal jeg fodre min hund? Normalt siger man, at en hundehvalp gerne skal spise omkring 3-4 gange om dagen. Når den så bliver 4 måneder, behøver du blot at fodre den 2-3 gange dagligt. Dog er det forskelligt fra hund til hund, så prøv dig frem og find ud af, hvad din hund har brug for.

Husk sammenholdet

For det andet kan det være en god ide at investere noget tid, penge og energi i dine medarbejderes sammenhold. Hvis de kan sammen privat, er der en større chance for, at de også kan på arbejdspladsen. Og på den måde vil de skabe flere og bedre resultater så. Så i gang med team building øvelserne.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark