5 steder hvor du kan udgive dine artikler gratis

//

Der er mange fordele ved at udgive dine artikler på gratis platforme. Du kan nemt få eksponering for dine artikler, du kan bygge et netværk af faglige kontakter og du kan øge din synlighed på søgemaskinerne. Men hvor skal du starte? Her får du 5 forslag til hvor du kan udgive dine artikler gratis og få gavn af alle fordelene.

1. Pressedirect.dk

På Pressedirect.dk kan du udgive dine artikler gratis. Du kan vælge at få dine artikler vist på forsiden af sitet, så du får mest mulig eksponering, eller du kan vælge at få dem vist i en af de mange kategorier. På Pressedirect.dk kan du også vælge at få dine artikler udgivet på de sociale medier, så du får endnu mere eksponering. Der er altså en virkelig god artikeldatabase, som lader dig udgive dine artikler, der hvor de vil blive set.

2. Linkedin

Linkedin har i mange år været et populært sted at udgive sine artikler. Her kan du nemlig opbygge dit faglige netværk og give dine kontakter en helt særlig indsigt i hvem du er. Du kan bruge Linkedin til at udgive dine artikler, men du kan også bruge Linkedin til at skrive om din virksomhed og om hvad du tilbyder.

3. Facebook

Facebook har gennem de senere år også udviklet sig til at være et sted, hvor du kan udgive dine artikler. Her kan du nemlig oprette en side for din virksomhed eller for dig selv, som kan være med til at få flere kunder. På din Facebook-side kan du udgive dine artikler, så dine kunder kan få et mere indgående kendskab til dig og dine produkter.

4. Medium

Medium er en online medieplatform, der giver dig mulighed for at oprette og følge blogs og andre publikationer. Platformen giver dig også mulighed for at kommentere og engagere sig med andre brugeres indhold.

5. Tumblr

Tumblr er også et sted, hvor du kan udgive dine artikler. Her er der dog en lille forskel fra de andre. Her kan du nemlig ikke kun udgive tekst, men også video, lyd og billeder. Det er altså et sted, hvor du kan bruge alle de medier, du ønsker.

Konklusion

Der er mange gode steder at udgive dine artikler på. På Pressedirect.dk kan du udgive dine artikler gratis og få dem vist i en artikeldatabase, men du kan også udgive dine artikler på Linkedin, Facebook, Medium og Tumblr.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark