Indret med nordiske TV-borde

//

Likehome.dk er destinationen for alle dine stuebehov. Fra sofaer til sofaborde og stole, vi har en bred vifte af stykker af høj kvalitet, som du kan vælge imellem. Vores tv-borde er lige så praktiske, som de er stilfulde, og vores brede udvalg af designs vil holde dig forkælet med valgmuligheder. Så leder du efter tvbord, så finder du det hos os!

TV-møbler for enhver smag

Vores tv-borde kommer i en række forskellige stilarter og designs, så der er et, der passer til ethvert rum i dit hus. Tag et kig på vores udvalg i dag! Vi har tv-borde gemt i hjørnet, tv-borde, der kan monteres på væggen, sofaborde, der er fremragende til at adskille områder i stuen, eller sideborde, der kan hjælpe dig med at opnå et skandinavisk look i soveværelset.

Tv-borde er perfekte til dem, der ønsker at skære ned på rod. Med et tv-bord kan du eliminere behovet for at opbevare ting på dit sofabord, sideborde eller kommoder. Et tv-bord kan være et godt sted til alle dine bøger, blade, fjernbetjeninger, kuglepenne og andre ting, der har brug for et ordentligt hjem!

Kvalitet, der er uden sidestykke

Vi sætter en ære i at levere møbler i topkvalitet til en overkommelig pris, så hvorfor ikke tage et kig på, hvad vi har på tilbud? Vi har mange års erfaring med at forhandle møbler til hjemmet. Med vores service og produkter af høj kvalitet sørger vi for, at du får en god oplevelse hos os. 

Sikker betaling og hurtig levering

Når det kommer til online shopping, ved vi, at det er vigtigt, at du føler dig tryg. Derfor samarbejder vi med nogle af de bedste betalingsudbydere i branchen, sådan så du kan handle dit tvbord sikkert hos os!

Vi sender varerne hurtigst muligt og hvis du køber for over 799,- så giver vi gratis fragt! Vi har også prisgaranti, så du aldrig behøver at tænke på prisen. 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark