Få et hundegitter der passer perfekt til din bil

//

Der er ikke noget bedre end at køre en tur og have hunden i stalden, ud i skoven eller på besøg med vennerne. Dog skal det være sikkert at have hunden med i bilen og rent lovgivningsmæssigt er der én enkelt regel der gælder og det er, at hunden meget gerne må køre med, men at den skal sidde forsvarligt uden at forstyrre føreren af bilen. Det lyder måske lidt nemmere end det i virkeligheden er, for en hund vil som oftest gerne bevæge sig rundt også selvom bilen er i fart. Med et hundegitter opnår du en større sikkerhed i bilen, både for dig og din hund. Du kan opsætte et hundegitter helt uden at det er nødvendigt at beskadige bilens interiør. Med de specifikt udformede hunde gitre til enhver bil model, så sikrer du at alt sidder som det skal og oveni købet ser godt ud. 

Overvej om dit hundegitter skal være med skillerum

Har du mere end en hund der skal med i bilen, eller har du blot et stort bagagerum der med fordel kan op, så du både kan have hund og bagage sikkert med på vejene, så skal du overveje et tværgående skillerum, der er passende sammen med dit hundegitter. På denne måde sikrer du, at den mindre hund kan være i bagagerummet, samtidig med at du kan have indkøbsposer, tasker eller anden opbevaring sikkert forvaret bag i bilen. Her findes der ligeledes skræddersyede løsninger til lige præcis din bil, så det hele sidder som det skal og du ikke behøver at lave hul i bilens interiør. 

Hunden skal aldrig være løs i bilen 

Det er ikke ulovligt at have hunden løs i bilen, men det anbefales bestemt ikke. Hunden skal sidde forsvarligt i bilen, uden at forstyrre føreren og det er svært hvis den skal sidde løst uden en hundesele eller i et hundebur. I en større test viser det sig, at den mest sikre måde at have hunden med i bil, er ved hjælp af eksempelvis et aluminiumsgitter mellem de bagerste sæder og bagagerummet. Det forhindrer at hunden bliver slynget meget rundt i bilen ved en hård opbremsning og sørger for, at hverken passagerer eller hund bliver ramt af objekter der kunne være liggende i bilen. Det er vigtigt at der sammen med hunden ikke ligger nogle genstande, der kan gøre skade. 

 

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark