Få en fed oplevelse på lillebæltsbroen med bridgewalking danmark

//

Bridgewalking er en sjov aktivitet for store og små. Det er en perfekt måde at opleve en by på, og man får samtidigt pulsen op. Bridgewalking er også en meget social aktivitet, da man ofte går i grupper. Det er dog ikke alle, der har prøvet at gå på en bro. Og det er heller ikke alle, der ved, hvad man skal være opmærksom på. Derfor har vi lavet denne lille guide, så du kan få mest muligt ud af din bridgewalking-tur.

Er vejret med dig?

Først og fremmest, så husk at tjekke vejret. Hvis det er for blæsende eller regner, så kan det være farligt at gå på en bro. Sørg derfor for at have dette in mente, før I planlægger jeres tur.

Vælg den rigtige bro

Der er mange forskellige broer, og de er alle forskellige størrelser og former. Sørg derfor for at vælge en bro, der passer til din gruppe. Der er ingen grund til at vælge en bro, der er for stor eller for lille.

Tag noget at spise og drikke med

Det er altid en god idé at have noget at spise og drikke med, når man skal på en lang tur. Bridgewalking kan tage lidt tid, og derfor er det godt at have noget at styrke sig på undervejs.

Tag dine egne billeder

Bridgewalking er en fantastisk måde at få nogle unikke billeder. Sørg derfor for at tage dit eget kamera med, så du kan fange alle de bedste minder.

Følg bridgewalking-reglerne

Der er nogle få regler, man skal følge, når man går på en bro. Sørg derfor for at følge dem, så du ikke risikerer at blive skadet eller forårsage skader på broen.

Hvorfor gør folk det?

De fleste, der vælger at gå en bro tur, gør det af to grunde. For det første for at få en unik oplevelse. De fleste broer er smukke strukturer, der er bygget til at være overvældende. At gå en tur på en af ​​disse broer giver dig mulighed for at se byen fra et andet perspektiv. For det andet, fordi det er sjovt! Selvfølgelig er der en vis risiko forbundet med at gå over en bro højt oppe, men dette er en del af eventyret. Det er vigtigt at have det rigtige udstyr, når du går en bro tur. Selvom det er muligt at gå over nogle broer uden sikkerhedsudstyr, anbefales det ikke.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark