Friluftsliv: Alt du behøver at vide

//

Friluftsliv betyder liv i det fri. Det er en term, der dækker over alle former udendørs aktiviteter. Det kan være friluftsliv i den brede forstand, altså alt fra at tage på gåtur til at klatre i bjergene. Men friluftsliv kan også referere til et mere specialiseret område som f.eks. cykling eller vandring. Uanset hvad du foretrækker, er friluftslivet en fantastisk måde at tilbringe tid på. Se mere på Friluftsfreak.dk, bloggen om friluftsliv.

 

Der er mange fordele ved friluftsliv. For det første er det en fantastisk måde at komme ud i naturen og få frisk luft. Det er godt for både krop og sjæl at tilbringe tid i naturen, og friluftsliv giver dig mulighed for at nyde naturen på din egen måde. Du kan gå lange ture, nyde den rolige stilhed, eller du kan vælge en mere aktiv form for friluftsliv, hvor du får pulsen op.

 

Hold dig i form

Friluftsliv er også en god måde at holde sig i form på. Udendørs aktiviteter er generelt sunde for dig, og friluftslivet giver særligt mange muligheder for at få motion. Det behøver ikke at være hårdt eller krævende – selv en gåtur kan give dig en god træning. Og så er friluftsliv ofte mere afvekslende end træning i et motionscenter.

 

Er du til vandreture, cykelture eller Stand Up Paddle langs fjorden? Alle disse tre grene er en del af friluftslivet, og uanset om du vandrer, cykler eller står på SUP board, kan man kalde det friluftsliv. Friluftsliv og outdoor, altså at være i ét med naturen, er i de seneste par år blevet meget populært, og det er ikke uden grund. Det giver nemlig en helt særlig følelse i kroppen, at mærke hvordan man bevæger sig rundt i naturen, stilheden der kan indtræffe samt den smukke natur. Outdoor livet er kommet for at blive – uanset om det er surfing, vandring, cykling eller roning i kajak.

 

Udstyr til friluftsliv

Alt afhængig af hvilken form for friluftsliv du dyrker, kan der indgå en del udstyr – enten som du skal ud at erhverve, eller allerede har. Hvis du nyder at vandre, kræver det ikke nødvendigvis en stor mængde af udstyr. Hvis du derimod roer kajak, står på Stand Up Paddle board eller cykler, vil du opleve, at skulle anskaffe dig en del udstyr – og det kan godt blive dyrt.

 

Udstyret kan godt blive dyrt, og det er derfor vigtigt, at du undersøger hvad dit budget er samt hvor du kan finde det givne udstyr til en god pris. Ofte kan man få rabat i større sports- og outdoorbutikker, hvis du laver en større ordre, men ellers skilter de også ofte med rabatkoder og gratis fragt i de fleste onlinebutikker.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark