Prøv disc golf af med familien

//

Kom i gang med disc golf eller også kaldt frisbee golf

Discgolf er en fantastisk måde at komme udenfor og nyde noget tid med venner eller familie. Det eneste, du behøver, er en frisbee og lidt plads. Det er altid en god ide, at købe en rigtig disc golf. Flere starter med at købe et disc golf startsæt.

Hvor kan man spille disc golf?

Der er mange steder, hvor man kan spille discgolf. Du kan finde baner i lokale parker, skoler og endda i din egen baghave. Der findes også professionelle discgolfbaner. Hvis du vil finde en bane i nærheden af dig, kan du tjekke på google maps, og google disc golf for at finde en bane i nærheden af dig.

Hvordan spiller du discgolf?

De grundlæggende af discgolf er enkel. Målet er at kaste din frisbee i kurven med så få kast som muligt.Hvert hul starter med et tee-shot. Derfra fortsætter du med at kaste din frisbee, indtil den lander i kurven. Den spiller med den laveste score ved banens afslutning vinder.

Hvilke disc golfe er der?

Der findes mange forskellige typer discgolf. Der er 3 forskellige disce: puttere, midrange og drivere. Hver type skive har forskellige formål. Puttere bruges til korte skud og til nærgående skud. Midrange-disketter bruges til skud på mellemlang afstand. Drivers bruges til skud på lang afstand.

Hvad er reglerne for discgolf?

Reglerne for discgolf svarer til reglerne for almindelig golf. Hvert hul starter med en tee skud. Derfra fortsætter du med at kaste frisbee’en, indtil den lander i kurven. Den spiller med den laveste score ved banens afslutning vinder.

Discgolf er en fantastisk måde at komme udenfor og have det sjovt på. Det er et fantastisk spil for alle aldre og evner. Så snup en frisbee og tag ud til den nærmeste discgolfbane. Og husk, hav det sjovt!

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark