Hvis du ikke er fan af varme og har svært ved at trække vejret i stigende temperaturer, er et infrarødt saunatæppe måske ikke værd at prøve. Hvad angår alle andre? Hvis du er okay med at prøve en ny gadget understøttet af minimal forskning, så fortsæt bare med forsigtighed og sørg for at følge instruktionerne.
Thurman foreslår at lede efter et infrarødt saunatæppe, der er mærket med et lavt elektromagnetisk felt (EMF) som saunatæpper her fra NordicHigh. Mens forskningen går frem og tilbage på dette, har noget videnskab forbundet højere EMF’er (dvs. røntgenstråler) til celleskade og potentielt kræft, ifølge National Institutes of Health Cancer Institue.
De fleste tæpper koster langt over 1000 kr., og mange er endnu tættere på 5000 kr., så det er noget af en investering. Og selvom det igen kan være med til at forbedre dit helbred, siger videnskaben ikke, at det er en decideret godgører. Så afvej omkostningerne med det, du ønsker at forbedre.
Infrarøde saunatæpper til at prøve derhjemme
Hvis du beslutter dig for at købe er et populært et NordicHigh Pro tæppet.
Dette infrarøde saunatæppe er lavet af vandtæt og brandsikkert polyurethanbomuld (y know, just in case), og har ni varmeniveauer (som alle leveres gennem lav EMF) og en timer, som du kan indstille til op til en time. Hvad mere er, bliver det varmt på cirka 10 minutter, fladt. Uanset om du er på din sofa eller seng, dækker dette infrarøde saunatæppe hele din krop med undtagelse af dit ansigt til en infrarød session for hele kroppen. Når det er sagt, hvis du vil multitaske (tænk: arbejde, mens du sveder), kan du sagtens holde armene udenfor, mens resten af kroppen varmer op. Når du er færdig, kan du nemt folde den sammen og gemme den væk eller bære den med dig på dine rejser.