Skal du sælge dit hus?

//

Efter at energipriserne er steget mere end nogensinde, har mange valgt at smide deres hus på markedet og håber på et salg. Udbuddet er større end efterspørgslen og priserne har stagneret og er nu på vej ned. Er du en af dem der skal sælge? Så bør du læse med her. 

Er det nu du skal sælge?

Svaret er ikke entydigt. Det er op til en selv om man skal sælge nu. Har man en københavner-bolig, kan man tjene en ruf penge. Men de fleste økonomer spår boligere i København til, at stige meget mere på lang sigt. Man kan se frem til at værdien falder lidt, hvorefter den vil stige igen. Men man kan aldrig være helt sikker. Man bør kun sælge, hvis man mener at det er på tide. Og det er en personlig præference. 

Vurdering

Det er dog en god idé at få fat lavet en vurdering af sit hus inden man overvejer om det skal sælges. Ejendomsmæglerne gør det ofte gratis, men man bør dog få en specialist i materiale til at tiltræde med en vurdering. Ejendomsmæglere har nemlig ikke nødvendigvis godt styr på de tekniske specifikationer. Søger man online kan man hurtigt finde flere specialister, som har den service, at lave en byggeteknisk vurdering af din ejendom. Og det kan ofte få sat prisen på din ejendommen et nøk op, hvilket i sidste ende skaber værdi for jer selv. Man investerer altså i en vurdering for at kunne sælge huset dyrere. 

Salgspris

Salgsprisen kan ende højt og det kan være afgørende for, om du vælger at sælge eller ej. Måske har din ejendom en for lav værdi til, at du har lyst til at sælge det. Måske er værdien så høj, at du vil have det solgt hurtigst muligt, for at skabe værdi andetsteds. Alt det kan man finde ud af ved at få lavet professionelle vurderinger af sit hjem.

CSR Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark